NTR schrapt Top 2000 quiz en Top 2000 a gogo

Naar aanleiding van het Volkskrant-artikel over de angstcultuur bij DWDD is zowel de NTR als Van Nieuwkerk tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk is om de geplande opnamen te laten doorgaan, meldt de omroep in een korte verklaring.

De NTR houdt de mogelijkheid open dat de Top 2000-programma’s met een andere presentator worden gemaakt.Dat wordt op dit moment nog onderzocht

18 Comments

 1. Je kan toch een ander geschikt persoon daar voor nemen?
  Ruud de Wild,Erik de Zwart,Jeroen van Inkel.
  Allen doorgewinterde personages 😉

 2. Iemand waarmee Matthijs van Nieuwkerk kan instemmen, Leo Blokhuis een grotere rol? of Eus?
  Ik ben begrijp dat het gezien alle commotie nu wordt afgezien van uitzending van dit programma met Matthijs van Nieuwkerk als presentator. Ik vind de reactie van NTR wel zwak. Jullie zouden ook duidelijk kunnen maken hoe jullie ervaringen zijn met Matthijs van Nieuwkerk. Het lijkt voor mij erop dat nu iedereen ineens, ongeacht eigen ervaringen, een veroordeling uitspreekt.
  M.A. Rianne

 3. Ruud de Wild? Een en al gestotter en weinig liefde voor muziek. Erik de Zwart? Past absoluut niet bij de Vara. Jeroen van Inkel? Kan op de radio al niet uit z’n woorden komen. Misschien Jan Willem Roodbeen?

  • Welnee, de twee Top 2000-programma’s komen nooit meer terug en zijn teveel verbonden met meneer Van Nieuwkerk en ook met Don Leo en Monica. Misschien ’t gouden moment om na dit jaar met de hele Top 2000 te stoppen, ondanks de populariteit. Als je ermee stopt, dwing je jezelf om met wat nieuws te komen en daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Een deur sluit en een raam gaat open. That’s life.

 4. Look no further …. ik presenteer de T2000 uit de losse pols, met kennis, met flair & charme. Tarief €37.500. Per avond.

  Condities: Neem eigen gasten mee, draai persoonlijke voorkeur, sjans met iedere redactie bimbo die voorradig is en kaffer de crew uit naar believen.

  I Rock

 5. Welnee, de twee Top 2000-programma’s komen nooit meer terug en zijn teveel verbonden met meneer Van Nieuwkerk en ook met Don Leo en Monica. Misschien ’t gouden moment om na dit jaar met de hele Top 2000 te stoppen, ondanks de populariteit. Als je ermee stopt, dwing je jezelf om met wat nieuws te komen en daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Een deur sluit en een raam gaat open. That’s life.

 6. Gewoon de uitzendingen van de afgelopen jaren herhalen !!! Het hele TOP 2000 is gemanipuleerd , dus het maakt niets uit of je ’n nieuwe maakt of ’n compilatie !

 7. Naast een hoop onzin zie ik toch wel wat namen die het gewoon kunnen overnemen van Matthijs. Zou raar zijn om De TOP 2000 a gogo en quiz nu ineens niet uit te zenden. Vanwege dit hele gedoe rond Matthijs hoort de kijker niet de dupe te zijn.

  Mogelijkheden genoeg, ik noemde zelf al Herman van der Zandt maar, anderen noemden Stefan Stasse, Jan Willem Roodbeen. Zouden het prima kunnen. Of inderdaad zoals iemand ook al oppert gewoon alleen Leo Blokhuis zelf.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*