‘NPO heeft nu de kans om met een nieuw plan te komen’

NPO liet de politiek lange tijd wachten met haar plan. Uiteindelijk  bestond het plan slechts uit 4 pagina’s. Volgens Telegraaf-mediaverslaggever Rob Goossens heeft de NPO nu de kans om met een echt plan te komen.

Rob Goossens:  ‘Hoelang kunnen we met deze huidige mediaplannen voort? Ik mis het grote plaatje. En eigenlijk mist Hilversum dit grote plaatje ook. Het is daarom een uitgelezen kans voor de NPO om zelf met een plan te komen. Ik zie niet in waarom de politiek daar tegen zou zijn. Ik verwacht wel dat er dan in de NPO een klein stoelendansje moet ontstaan. Als je met de bestaande mensen iets nieuws doet dan ga je uiteindelijk weer in oude patronen vervallen. Je hebt nieuwe mensen nodig om iets nieuws te doen. Dit lijkt me een mooi moment om eens te kijken wie er al een tijdje zitten, wie zelf toe is aan iets nieuws en gewoon met de stofkam erdoorheen halen en tegen mensen zeggen dat ze toe aan iets nieuws zijn.’

Onlangs maakte Spreekbuis.nl bekend dat de Raad voor Cultuur deze maand, naar aanleiding van de Mediabrief van Slob, met diverse belanghebbenden om de tafel gaat zitten om een nieuw advies te geven aan het Ministerie van OCW.

Zie hier ‘Het Mediacapitool’-fragment:

1 Comment

  1. Eigenlijk zegt Rob hier niets. Komt net zoals De Telegraaf waarvoor hij werkt met kritiek en dat er iets moet veranderen maar nooit met een oplossing.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*