NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff op De Perstribune

Zondag 22 maart is Marcel Gelauff te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Marcel Gelauff is hoofdredacteur van NOS Nieuws. De huidige coronacrisis is de grootste crisis die hij meemaakte in de afgelopen negen jaar aan de journalistieke top van de NOS. In De Perstribune vertelt Gelauff over wat er voor de NOS komt kijken bij de crisis. Hij vertelt over de journalistieke keuzes die hij heeft moeten maken, over de lof, de kritiek én over de impact van de crisis op de NOS-redactie.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes. Mediajournalist Ron Vergouwen laat zijn licht schijnen op de opvallendste mediagebeurtenissen van afgelopen week.

Coronaspreekuur
In verband met de coronacrisis is De Perstribune zondag een uurtje korter. Tussen 13.00 en 14.00 uur neemt EenVandaag de zendtijd over met een extra uitzending over corona. Tussen 18.00 en 19.00 uur verzorgt MAX het dagelijkse Coronaspreekuur op NPO Radio 1. Ook dat programma wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. Te gast is onder anderen dokter Ted van Essen. 

De Perstribune – zondag van 12.00 tot 13.00 uur
Coronaspreekuur – zondag van 18.00 tot 19.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*