Noraly Beyer verteller in The Passion 2018

In een interview met Het Parool van vandaag, zaterdag 3 maart, is te lezen dat de journalist en voormalig NOS-nieuwslezer de rol van verteller vervult in de achtste editie van het muzikale paasevenement.

In navolging van onder anderen Remco Veldhuis, Lenette van Dongen en Robert ten Brink vertelt Noraly Beyer dit jaar het verhaal over de laatste uren van het leven van Jezus.

Noraly: “Het verhaal van The Passion is tijdloos en belangrijk om door te geven aan volgende generaties. Ik zie er ontzettend naar uit om mijn bijdrage te leveren op donderdag 29 maart in Amsterdam Zuidoost.”

Amsterdam-Zuidoost is gastheer van de achtste editie van The Passion dat dit jaar in het teken staat van het thema ‘Ik zie jou’. Bijzonder voor Noraly, die zelf inwoner is van dit stadsdeel: “De Bijlmer heeft de afgelopen decennia een metamorfose ondergaan. De wijk kent architectonische verrassingen, maar is vooral een smeltkroes van culturen geworden. En daardoor is dit stadsdeel een spiegel voor heel Nederland, omdat we steeds intercultureler land aan het worden zijn. Met The Passion in de Bijlmer gaat heel Nederland iets van die veelzijdigheid zien”, aldus Noraly.

The Passion vindt plaats op evenementenlocatie ArenaPark in Amsterdam-Zuidoost. Het tv-evenement wordt op Witte Donderdag 29 maart live uitgezonden op NPO 1 én NPO Radio 2. Ook is er dit jaar weer de digitale processie, waarbij bezoekers van thepassion.nl een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten tijdens de tv-uitzending. Direct aansluitend op het tv-evenement is er opnieuw Passion Talk: een live nabeschouwing op NPO 1 Extra.

The Passion is een samenwerking van de omroepen EO en KRO-NCRV en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*