Noortje Veldhuizen, Xander Czaikowski en Vincent Bijlo in expertpanel congresgedeelte Online Radio Awards

Vincent Bijlo, Noortje Veldhuizen, Xander Chaikowski

Noortje Veldhuizen, werkzaam voor podcastproducent De Stroom en bekend van de populaire podcast De Krokante Leesmap, podcast- en radiomaker Vincent Bijlo en Xander Czaikowski (Director of Digital Distribution bij Talpa) zitten in het expertpanel tijdens het congres op de Online Radio Awards. Het congres wordt gepresenteerd door ‘Miss Podcast’ Mischa Blok.

Naast diverse sessies van onder andere DPG Media, Jumbo Radio, Microsoft Radio en de live podcast van Arjan Snijders, Marcel van Roosmalen en Ron Vergouwen zal het expertpanel dieper ingaan op diverse stellingen over podcasting en online radio. Ook het publiek kan tijdens het event interactief deelnemen aan de stellingen via hun smartphone. Realtime zal op het grote scherm in Beeld en Geluid Hilversum de uitkomsten worden geprojecteerd. Het publiek dat deelneemt aan de stellingen maakt dan direct kans op 1 van de 2 RØDE NTH-100 headphones ter waarde van €179,-.


ONLINE RADIO AWARDS 2022

Het publiek kan weer stemmen op hun favoriete online radiostation, presentator en podcast voor de Online Radio Awards 2022. De prijzen voor de beste online radio- en podcastmakers van Nederland worden donderdag 19 mei 2022 uitgereikt tijdens de Online Radio Day vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Mediastad Hilversum. Kijk voor meer informatie op onlineradioawards.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*