Nog onduidelijk of publiek welkom is bij Top 2000 Café uitzendingen

Of bezoekers van de lijst der lijsten dit jaar weer welkom zijn in het Top 2000 Café Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum is nog niet zeker. Dat meldt dagblad De Gooi en Eemlander vandaag.  

Volgens een woordvoerder van NPO Radio is de knoop nog niet doorgehakt. „Er wordt nu over gesproken en op korte termijn maken we bekend of publiek weer welkom is bij de uitzendingen.” In 2019 was het Top 2000 Café in Hilversum voor het laatst open voor bezoekers. 

5 Comments

 1. Wat jammer dat het echte Top 2000 café mogelijk niet doorgaat. Hopelijk bedenkt men zich, dit was een jaarlijks terugkerend fenomeen, dat vervang je onmogelijk met beeldschermen.

  • Het zou een topper zijn als Gerard Ekdom de top 2000 agogo het van Matthijs over ging nemen. Over de streep trekken als het aan mij lag.

   • Of met gouwe ouwe deejays /presentatoren zoals Jeroen van Inkel, Erik de Zwart, Adam Curry, Stefan Stasse.
    Gaat dan zeker lukken met het café en de Top 2000 a go go😃 Wel weer reuze gezellig en sfeervol hoor! 👍🏻

 2. zonder is ook prima. dat groepje bejaarden met een biertje in de hand die heel overdreven aan het doen is (en uiteraard fan is van queen of pink floyd of andere ouwe rommel) voegt niets toe. die mensen kunnen beter thuis blijven en bij omroep max meedoen met de geheugentrainer .

 3. Het was ook voor 2020 al klaar al die hossende schapen door die kroeg, die schermen van de afgelopen 2 jaar waren zo niet nog treuriger. Gewoon weer terug naar af, gewoon weer vanuit de studio.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*