NLZIET voegt ONS en SBS6 Classics toe aan basispakket 

Aan de start van het nieuwe televisieseizoen is er nu nog meer te kijken op NLZIET. Met het toevoegen van zenders ONS en SBS6 Classics is het basis tv-aanbod van NLZIET uitgebreid tot 40 tv-zenders. De zenders zijn niet alleen live te bekijken, maar ook zeven dagen terug te zien, zodat je geen programma hoeft te missen. 

ONS 
TV-zender ONS biedt nieuwe en legendarische televisieseries, waaronder De Wrekers, Dempsey and Makepeace, Catweazle, Doctor Who, House of Cards, Starsky and Hutch en Ontdek je Plekje, maar ook Nederlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.  

SBS6 Classics 
SBS6 Classics is een 24/7 tv-zender met de meest spraakmakende en onvergetelijke SBS6 programma’s, realityseries en spelshows, waaronder Man Bijt Hond, Hoeveel ben je waard? Patty & Gordon en Paleis voor een Prikkie.

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse tv-aanbod bekijken, waaronder 40 live zenders van de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network, aangevuld met regionale omroepen, INPLUS, Pebble TV en de Vlaamse publieke zenders. Het NLZIET Extra-abonnement biedt de aanvullende zenders: BBC First, BBC One, BBC Two, BBC Entertainment, BBC World News, History Channel, Crime + Investigation, E! Entertainment, Curiosity Channel en Euronews. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

1 Comment

  1. Leuk dat Ons is toegevoegd. Maar SBS Classics….? Ik mag toch ergens aannemen dat aan de programmering nog wat gedaan gaat worden?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*