NLZIET populair in buitengebieden

Uit onderzoek door NLZIET onder haar abonnees blijkt dat de dienst erg populair is in zogenaamde buitengebieden. Onder buitengebieden vallen alle locaties buiten de bebouwde kommen van steden en dorpen. In veel gevallen beschikken deze gebieden op het gebied van televisie nog niet over dezelfde netwerkfaciliteiten als in de bebouwde kom.

Belangrijke redenen waarom bewoners in buitengebieden NLZIET gebruiken, waren: “Geen zin in een tv-schotel”, “Te dure tv-abonnementen” en “Geen vaste tv-aansluiting aanwezig”.

Niels Baas (CEO NLZIET): “Vooral in deze onzekere tijden is het belangrijk dat Nederlanders tv kunnen kijken waar en wanneer zij dat willen. Zelfs met een beperkt internetsnelheid biedt NLZIET de mogelijkheid om live, replay en on demand-programma’s te kijken. Ook voor de Coronacrisis zagen we onze videodienst bijzonder populair is in buitengebieden.”

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken, waaronder alle live tv-zenders van NPO, RTL, Talpa en de regionale omroepen. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, PlayStation 4, Amazon Fire TV en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*