NLZIET nu ook op Android TV

NLZIET, de gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa, heeft een app voor Android TV gelanceerd.

Het Android TV-platform wordt gebruikt op veel populaire smart-tv’s, waaronder Philips en Sony. Daarnaast is de NLZIET-app ook beschikbaar op diverse Android TV-mediaspelers, zoals de NVIDIA Shield.

NLZIET biedt haar abonnees toegang tot het reclamevrije on demand aanbod van RTL XL, NPO Start Plus en KIJK. Daarnaast biedt NLZIET live en replay streams aan van de zenders NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids en RTL Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9 en TV 538.

Niels Baas, directeur van NLZIET: ‘We zijn continue bezig om het online televisie-kijken nog toegankelijker te maken. Naast de smartphone, tablet en connected tv-apps brachten we afgelopen maanden ook apps uit voor Apple TV en PlayStation 4. Tevens hebben we extra televisiezenders toegevoegd, waarmee we een online alternatief zijn voor het vaste tv-abonnement.’

Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, PlayStation 4 en Smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame. www.nlziet.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*