Nieuw lid van Raad van Toezicht bij NOS

Emine Özyenici is per 1 december toegetreden tot de Raad van Toezicht van de NOS.

Özyenici is werkzaam als Chief Information Officer van de Sociale Verzekeringsbank.  Özyenici studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Executive Change Management bij het SIOO. Ze begon haar carrière bij KPMG en was vervolgens werkzaam bij Capgemini, de Regiopolitie Midden- en West-Brabant, de Nationale politie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

De Raad van Toezicht van de NOS bestaat verder uit Bart Brouwers (hoogleraar Journalistiek & Mediastudies aan de Rijksuniversiteit Groningen), Adriana Esmeijer (directeur-bestuurder bij het Prins Bernhard Cultuurfonds), Rob van Gijzel (oud-Tweede Kamerlid en oud-burgemeester van Eindhoven, tegenwoordig zelfstandig ondernemer) en Ton de Jong (Managing Director TNO EnergieTransitie). 

Johan van der Werf (commissaris Ordina en lid van de Raad van Toezicht van het UMC Utrecht), Anita Arts (voorzitter van de Raad van Bestuur van het Flevoziekenhuis) en Jan de Vries (voorzitter CNV connectief) namen onlangs – volgens het rooster van aftreden- afscheid van hun positie in de Raad van Toezicht.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*