Jack Spijkerman: ‘Ik ben heel huiverig voor het terughalen van programma’s’

Bijna een kwart eeuw na de start keert zijn ’Kopspijkers’ zaterdag eenmalig terug. De zestig minuten in ’DWDD Heimwee’ worden gevuld met live-muziek, het Kopspijkers-spel, cabaret en natuurlijk typetjes. 

Kunnen we vaker Kopspijkers op televisie gaan zien? Spijkerman: „We hebben gezegd: we doen het één keer. Ik ben heel huiverig voor het terughalen van programma’s. Bovendien: je ziet nu typetjes in allerlei programma’s. Carlo Boszhard doet het heel knap, al vind ik het iets minder cabaret. En zelfs het journaal doet tegenwoordig aan leuke fragmenten. Bij BNNVARA is al geroepen: waarom maken we niet een hele serie als het een succes wordt? Maar in principe is het nee.”

Lees het hele interview in de Gooi en Eemlander

12 Comments

 1. BNNVARA moet zeker een hele serie gaan maken. Hoeft helemaal
  met Jack zoals al jaren gedacht word. In tegendeel zelfs, iedereen zou er bij een definitieve terugkeer bij moeten zijn behalve Jack. Nieuwe presentatoren die ik het wel zie doen zijn Joep van Deudekom al dan niet met Rob Urgert of Niels van der Laan en Jeroen Woe.

 2. @Wdvm Nu omdat een reünie programma is Jack er bij. Als BNNVARA besluit om Kopspijkers helemaal terug te laten keren dan zal dat op zeker niet met Jack Spijkerman er bij zijn. In elk geval niet als presentator. Zo werkt dat bij televisie.

 3. Ik vind dat de ’toppers van toen’ in Nederland erg makkelijk afgeserveerd worden. Van mij mag er een nieuwe serie Kopspijkers komen en natuurlijk moet dat dan door Jack Spijkerman gepresenteerd worden. Spijkerman werd destijds van de buis gehaald, had privé en qua gezondheid zware jaren maar wist zich terug te vechten. Dat soort mensen mogen van mij beloond worden met meer eigen programma’s en zendtijd. Een welkome verademing tussen alle hapklare brokken tv-ellende…

 4. @Simon Zeker eens! Kopspijkers moet gewoon lekker helemaal terug op de buis! Alleen zoals ik al aangaf wil de NPO en BNNVARA dat vast wel maar wel zonder Jack Spijkerman.

 5. Misschien een idee om Valerio Zeno een nieuwe kans te geven?! Die is ook zomaar?? ontslagen?! Er moet toch een redelijk zwaarwegend conflict zijn ontstaan tussen Valerio en Bnn/Vara want ’t lijkt wel alsof hij naar de maan is geschoten… Je hoort werkelijk niets meer van die jongen… Hilversum kan je nog steeds maken of breken…

  • @Simon Valerio moet zeker weer kans krijgen op televisie maar voor Kopspijker zou ik hem te jong vinden. Dat moet wel een wat ouder iemand zijn. Joep van Deudekom al dan niet met Rob Urgert zie ik het wel doen.

   Valerio zie ik wel RTL Boulevard en grote shows op de zaterdagavond doen. Bij RTL of Talpa. Hij verdient zeker nog een kans.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*