Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3

Paul Rabbering is vanaf juni de nieuwe vaste zenderstem van NPO 1. Rabbering kondigt als stationvoice programma’s aan en is ook het geluid in andere promotionele uitingen van NPO 1. Hij is te horen naast Annemieke Schollaardt, sinds 2019 stationvoice van NPO 1. Emmely de Wilt en Ivo van Breukelen worden de nieuwe vaste zenderstemmen van NPO 3.

Paul Rabbering is op dit moment nog een van de zenderstemmen van NPO 3 en presenteert de programma’s PAUL! en binnenkort ook Pauls 90s voor AVROTROS op NPO Radio 2. Emmely de Wilt is van maandag tot en met donderdag op NPO Radio 2  te horen tussen 18.00 en 20.00 uur met Het Oor Wil Ook Wat (KRO-NCRV) en is ook de vaste stem van NPO Luister. Ivo van Breukelen presenteert elke werkdag zijn gelijknamige show voor KRO-NCRV van 10.00 tot 13.00 uur op NPO 3FM.

Voor de nieuwe opzet van zenderstemmen is gekozen omdat Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof, de huidige zenderstemmen van respectievelijk NPO 1 en NPO 3, de publieke omroep verlaten. De zenderstemmen van de andere zenders blijven ongewijzigd: Carolien Borgers en Godfried van Run (NPO 2), Fernando Halman (NPO Zapp) en Fenna Ramos (NPO Zappelin).

2 Comments

  1. Ik zal er weinig van merken, ik kijk alleen Vandaag Inside (sbs6), en voor de rest staat de radio 24 uur per dag aan (tenminste als ik thuis ben)….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*