Nieuw bedrijf op Media Park: Smartphone Repair

Sinds deze maand is een nieuw servicegericht bedrijf op de hoek van Parkeerdak A gevestigd: Smartphone Repair, een professioneel reparatiecentrum voor onder andere smartphones.

Eigenaar Alexander van Wijngaarden legt uit: ‘Wij repareren kapotte schermen, batterijen, knopjes, waterschades, oplaadproblemen etc. Dit doen wij voor vrijwel alle bekende merken. En vaak klaar terwijl u wacht.’

Smartphone repair begon vijf jaar geleden op het Amstel Business Park, er kwam een tweede vestiging in Stadshart Amstelveen en nu dus het derde kantoor op het Media Park. Met een capaciteit van zo’n 10.000 reparaties per jaar kan het bedrijf vrijwel iedere opdracht aan, voor een groot aantal klanten door heel Nederland. Alexander vertelt: ‘We onderscheiden ons door de uitstekende kwaliteit van reparaties, goede administratieve afhandeling en directe communicatie. Ook maken we uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen en: veel reparaties zijn al binnen 30 minuten uitgevoerd.
 
Naast smartphones ook tablet, MacBook en iMac reparaties 
Smartphone Repair repareert ook alle merken tablets en McBook’s en iMac’s. Dat kan in opdracht van individuele klanten, en met name ook in opdracht van bedrijven. Klanten kunnen online een afspraak inplannen of direct even binnen lopen. Voor de reparaties aan Mac Book’s en iMac’s gelden wat langere reparatietijden: deze zijn doorgaans binnen een week gerepareerd.
 
Alexander besluit: ‘Wij komen graag even bij u langs. En u bent in ieder geval van harte welkom in ons kantoor op het Media Park. Hier kunt u ook terecht voor kabeltjes, opladers en andere accessoires.’

Meer weten? Klik door naar de website van Smartphone Repair.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*