Nieuw radiostation Hot Dance Radio van start

Vanaf vandaag is Hot Dance Radio officieel het nieuwste radiostation op DAB+. Fans van dansbare up-tempomuziek kunnen er terecht voor een herkenbare mix van de nieuwste hits en klassiekers uit de dance-scene. Het station bereikt via DAB+ het grootste gedeelte van Noord-Holland, met ontvangst van Schiphol tot Schagen. Daarnaast is de zender in heel Nederland te ontvangen via hotdanceradio.nl en de Hot Dance Radio-app.

Hot Dance Radio biedt een mix van dansbare hits van de jaren 90 tot nu; ideaal om je dag vrolijk en energiek mee door te komen. Luisteraars kunnen daarnaast elke dag van 12 tot 13 uur luisteren naar de Hotlist, een hitlijst van de beste en populairste nummers van het moment. Op zaterdagavond is er een speciale line-up met bekende dj’s, zoals Robin Schulz en de Nederlandse Eelke Kleijn. Verder trappen op vrijdagavond dj-talenten Emiel Mulder, Martijn van Meene en Guido van Vliet het weekend af met de beste beats.

Hot Dance Radio biedt een herkenbare mix van muziekstijlen, gericht op de doelgroep 20-49 jaar. Met een potentieel bereik van 200.000 luisteraars in Noord-Holland via DAB+, en de mogelijkheid om het station in heel Nederland te streamen via hotdanceradio.nl, hoopt de zender nog meer mensen “elke dag een positive beat” te geven.

Oprichter Stefan van der Wiele: “Hot Dance Radio is online al ruim tien jaar een groot succes, met meer dan 120.000 unieke luisteraars per maand. Met DAB+ wordt dit bereik uitgebreid naar een potentieel luisterpubliek in Noord-Holland van 200.000 mensen. Met DAB+ investeren we in de toekomst van een radiostation dat je goede energie geeft met vrolijke, up-tempo muziek.”

6 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*