Nieuw radioprogramma ‘FM op 5’ van Felix Meurders bij NPO Radio 5

Zaterdag 19 december neemt Felix na vijfentwintig jaar afscheid van ‘Spijkers met Koppen’

Felix Meurders start op 2 januari met zijn nieuwe wekelijkse radioprogramma ‘FM op 5’ op NPO Radio 5. Het is het eerste programma van BNNVARA op deze zender. Felix praat met luisteraars die op die zaterdag iets bijzonders meemaken, waar ze altijd al van droomden. Daarnaast zit in het programma elke zaterdag een geheim telefoonnummer verstopt. Degene die Felix daarop als eerste belt staat een smakelijke verrassing te wachten. ‘FM op 5’ is vanaf 2 januari elke zaterdag te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 5.

Op 19 december zal Felix voor het laatst te horen zijn bij ‘Spijkers met Koppen’. Hij geeft dan na vijfentwintig jaar het stokje over aan Willemijn Veenhoven.

Felix: ‘FM op 5 wordt een programma waar zowel mijn journalistieke als muzikale kwaliteiten bij elkaar komen. Ik verheug me erop. Maar eerst zaterdag mijn laatste uitzending naast Dolf. Ik heb altijd erg genoten van Spijkers. Het was voor mij een feest, mijn zaterdagse uitje. Misschien ga ik het nog missen, maar ik denk het niet want ik ga met iets heel moois beginnen.’ 

5 Comments

  1. Topkrachten mogen nooit verloren gaan, dus hulde dat Felix op Radio 5 verder gaat. Met zoals wij al in 1977 bij Langs de Lijn zeiden : Muziek voor grote mensen én volwassenen !!!

  2. @Jans Ja die man heeft al ruim 25 jaar helemaal niets te zoeken op de radio. Ik had graag gezien met het vertrek van Felix dat ze ook meteen Dolf hadden vervangen voor Frank Evenblij. Matthijs van Nieuwkerk had ook een goed opvolger van Felix Meurders geweest.

  3. Felix is de beste dj aller tijden! Creatief, humoristisch, scherp, lastig, vernieuwend noem maar op. Ben erg blij dat hij radio blijft maken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*