Nieuw kookprogramma voor Andre van Duin

Goed nieuws voor Heel Holland Bakt-fans die heel graag nog een tweede keer opscheppen, want vanaf dit najaar komt MAX elke woensdag met het kersverse Smaakt naar meer! In dit studioprogramma, gepresenteerd door André van Duin, krijgt heel Holland een smakelijk toetje voorgeschoteld.

In het programma zal André van Duin samen met de afvaller van de week, BBF’s (Bekende Bakfans) en kijkers de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwen. Wat vonden HHB-fans van de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering?

Verder is er ruimte voor extra materiaal. Sociale media spelen een grote rol in Smaakt naar meer. Fans krijgen wekelijks bakopdrachten voorgeschoteld. De meest opvallende (mis)baksels komen – samen met de maker – langs in de studio.

De afgelopen dagen werd het nieuwe programma in vier stappen geïntroduceerd op de Facebookpagina van Heel Holland Bakt. Elke dag werd een nieuw ‘ingrediënt’ uit het programma onthuld.

Heel Holland Bakt presenteert Smaakt naar meer
Presentatie: André van Duin
Vanaf woensdag 7 september bij MAX
www.heelhollandbakt.nl
#HHB @HeelHollandBakt

Format Eigenaar: Love Productions (UK)
Verkoop format: BBC Worldwide

Het vierde seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 4 september op NPO 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*