Nieuw bij MAX: Het Beste van Heel Holland Bakt

Deze zomer hoef je niet naar buiten om te bakken. Omroep MAX zendt namelijk Het Beste van Heel Holland Bakt uit. In deze compilatie-afleveringen blikken we terug op de afgelopen seizoenen van Heel Holland Bakt. Vanaf woensdag 8 juli elke week om 20.30 uur op NPO 1 te zien.

De (in)vulling van de HHB-specials is volgens vertrouwd recept met een twist: in elke aflevering staat een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk centraal, maar dan komt elke opdracht uit een ander seizoen. Van de aller-allereerste opdracht uit seizoen 1, wanneer we voor het eerst met het fenomeen ’thuisbakker’ kennismaken, tot het fantastische fruitspektakel uit seizoen 7.

In Het Beste van Heel Holland Bakt komen niet alleen de meest memorabele en lekkerste baksels voorbij: ook de regenbuien en koekjes die vlamvatten mogen niet ontbreken. Niet alleen maar oude koek, want als kers op de taart zijn ook niet eerder vertoonde beelden van Janny, Robèrt en André te zien. 

Het Beste van Heel Holland Bakt
Vanaf woensdag 8 juli
Wekelijks om 20.30 op NPO 1

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB 

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.

1 Comment

  1. Na het beste van Boer zoekt vrouw nu dus ook het beste van Heel Holland bakt. Wel erg makkelijk en weinig creatief.

    Had dan Het echte leven in de dierentuin op de zondagavond gezet en Wie is de Mol België op de zaterdag gezet. (staat nu voor begin volgend jaar weggestopt op NPO1 Extra) En ga nou eens Reizen Waes op NPO1 uitzenden i.p.v. op NPO3.

    Een wekelijkse live online quiz (muziek algemeen, TOP 2000, TV, kinder tv, sport, jaren 70/80/90) vanaf de tv voor de kijkers thuis (met het hele gezin voor de buis) in quarantaine had ook leuk geweest voor op de zaterdagavond. Dit soort initiatieven spelen zich nu jammer genoeg alleen maar online af en worden erg gewaardeerd door de gebruikers. Degelijke initiatieven verdienen meer mensen die meedoen. Door het op zaterdagavond NPO1 uit te zenden raken meer mensen er mee bekend. Ook met gebruik van de online diensten in combinatie met televisie. Mensen die liever niet online mee doen kunnen altijd nog met pen en papier mee doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*