New Business Radio start met  ‘IssueTalk’

‘IssueTalk’ is het nieuwe communicatieprogramma op New Business Radio, dat vanaf aanstaande maandag maandelijks is te beluisteren.

In IssueTalk wordt elke maand een maatschappelijk issue besproken. Professionals uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid worden aan de tand gevoeld en gaan met elkaar in gesprek over diverse issues die spelen binnen politiek en samenleving. Hoe ga je met issues om en hoe kan je daar als organisatie op inspelen? Mooie communicatie-cases, niet te missen kansen en de laatste stand van zaken worden uitgebreid besproken. Vanaf maandag 27 maart a.s. is het programma iedere laatste maandag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur te horen op New Business Radio. IssueTalk is daarnaast ook als podcast te beluisteren.

IssueTalk wordt gemaakt in samenwerking met communicatieadviesbureau De Issuemakers: “We kijken er naar uit om via IssueTalk met interessante professionals in gesprek te gaan over actuele maatschappelijke thema’s en diens impact op organisaties -en vice versa. Door een issue van meerdere kanten te belichten en op die manier van elkaar te leren, komen we elke maand tot inzichten en bieden we concrete handvaten om een issue aan te pakken”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*