‘Netflix komt dit jaar al met goedkoper abonnement’

Door grote concurrentie komt de groei van steeds meer streamingdiensten onder druk te staan. Netflix heeft zelfs al te maken met een daling. De streamingdienst wil daarom dit jaar al een goedkoper ’light abonnement’ met advertenties aanbieden.

Daarmee worden deze onlangs aangekondigde plannen eerder dan verwacht doorgevoerd, schrijft The New York Times op basis van interne documenten van Netflix-managers. Rond de lancering van het goedkopere abonnement met advertenties, wil Netflix ook starten met haar strijd tegen het delen van logins van accounts. Uit recent onder bleek dat veel mensen hun account met anderen delen.

3 Comments

  1. Ik zie het nut er niet van in. Netflix is toch ooit opgezet om zonder commercials series en films te kunnen bekijken? Dan kun je er beter gelijk een lineaire TV zender van maken met een open kanaal….

  2. @Erwin Ja echt he. Ze hadden nooit die deel abonnementen in moeten voeren. Reclame is een van de grootste ergernissen van mensen. Een van de redenen waarom mensen aan streamingdiensten begonnen zijn is omdat er daar geen reclame te zien was.

1 Trackback / Pingback

  1. Waarom wordt tv steeds minder populair? - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*