Johan Derksen komt met VI terug op tv

Het tv-programma Vandaag Inside keert aanstaande maandag terug met Johan Derksen,meldt het AD.

Ruim twee weken was de show met Wilfred Genee,René van der Gijp en Derksen niet te zien na een rel rond uitspraken van Derksen. Hij kwam recent onder vuur te liggen nadat hij in het programma had verteld dat hij zo’n vijftig jaar geleden een kaars in een bewusteloze vrouw had gestoken.

Een dag later zwakte hij dat verhaal af. Derksen zegt tegen het AD dat het programma niet is gestopt vanwege alle ophef,maar omdat de presentatoren “geen rugdekking” kregen van de directie van Talpa.

UPDATE
Talpa noemt de terugkeer van Vandaag Inside nog voorbarig en wil eerst in gesprek met het trio.

8 Comments

 1. Ik ben anders heel blij dat Vandaag Inside terugkomt! Anders ben ik verplicht om naar Khalid & Sophie, Op1, Jinek en de avondshow met Arjen Lubach te kijken. Allemaal politiek links correcte talkshows met presentatoren en en gasten die allemaal Groenlinks, D66 en PvdA stemmen en naar de pijpen van de woke beweging dansen.

  Het is toch heerlijk dat een Johan Derksen met een kapsel van een dekzwabber en en Rene van der Gijp met stemmingswisselingen alles en iedereen op tv op mag afbranden. Met een presentator die als de zaak inkakt nog eens het vuurtje opstookt!

 2. Mooi zo! En mocht je het niet leuk vinden dan had Henny Vrienten in 1981 de oplossing al:

  Er zit een knop op je TV
  Die helpt je zo uit de puree
  Druk hem in en ga maar mee
  De bloemen buiten zetten

 3. Ik hoop toch zo dat Maarten van Rossem eens bij Johan Derksen gaat aanschuiven, dat zou leuke tv op gaan leveren

 4. Heel goed altijd leuk om naar te kijken , ook am woon ik al 46 jaar in zuid Frankrijk . Hier missen van dit soort uitzendingen , ik verheug me er op ze weer te zien .

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*