NEP zoekt een Locatiebeheerder

Ben jij een echte handyman- of woman en heb jij oog voor zowel facility- als hospitality? Ben jij een harde werker die niet bang is om vieze handen te halen en zorg jij ervoor dat onze locaties veilig, schoon en toegankelijk zijn? Kom bij ons werken als Locatiebeheerder.

De uitdaging

Als je bij ons komt werken als locatiebeheerder wordt je niet alleen het gezicht, maar ook de handen en de voeten van een van onze locaties. Hoe een werkdag eruit ziet, kunnen we je niet tot in detail beschrijven, want.. hoe cliché het ook klinkt: geen dag is hetzelfde en 9 van de 10 keer loopt het toch net weer iets anders dan je in gedachten had toen je ‘s ochtends met een bak koffie aan je werkdag begon. Als mensen jou op een verjaardag vragen wat je doet, dan vertel je dat je het “manusje van alles” bent die ervoor zorgt dat bezoekers, klanten en collega’s optimaal gebruik kunnen maken van een fijn, schoon en toegankelijk gebouw. Dan begrijpen ze overigens direct wat je doet, want jij bent de eerste die ze zelf bellen als ze hulp nodig hebben in- en om het huis.

Te allen tijde houdt je een oogje in het zeil en controleer je welke personen de locatie betreden of verlaten en vang je onze leveranciers op. Als er in-en uitgeladen moet worden stroop jij je mouwen op en help je waar nodig een handje mee. Technische mankementen spoor je op en los je op: Moet er een lampje vervangen worden, vraagt de muur om een likje verf of zijn er timmerwerkzaamheden? Dan grijp jij deze taken (letterlijk) met beiden handen aan! Je controleert de planning van ruimtes en houdt in de gaten of alles nog volgens schema loopt. Zijn de ruimtes wel op tijd leeg en is er bijvoorbeeld wel goed schoongemaakt, zodat onze klanten lekker aan de slag kunnen?

Jij

  • Wil aan de slag in een inspirerende omgeving waar alleen maar gepassioneerde mensen werken aan de tofste televisieproducties;
  • Brengt vanuit je opleiding of loopbaan al wat ervaring met je mee, zodat je niet alleen van ons leert, maar wij ook van jou kunnen leren;
  • Zet ergens je schouders onder en regelt het wel! Je bent geen luller, maar een poetser en daarmee maak je mensen blij. Dat komt niet alleen door je de glimlach op je gezicht, maar ook doordat je het altijd tot in de puntjes voor elkaar maakt;
  • Bent een organisatietalent en weet het overzicht goed te behouden. In stressvolle situaties houdt jij je hoofd koel.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*