NEP zoekt een Live Support Engineer Cloudregie

Heb jij kennis van IT, maar ben je daarnaast ook bekend met complexe broadcast omgevingen? Wij zijn op zoek naar Live Support Engineers voor onze Cloudregie!

Jouw rol
Als Live Support Engineer ga je aan de slag in onze Cloudregie. Eind 2015 lanceerden wij met Cloud Production een revolutionair, volledig op IP gebaseerd meercamera registratie platform. Met Cloud Production worden gecentraliseerde resources gedeeld, efficiënt ingezet en wordt er duurzaam geproduceerd. De techniek en crew kunnen op deze manier gedurende de dag voor meerdere producties worden ingezet. Hiervoor hebben wij onder meer hypermoderne centrale regie-, audio- en shading suites gebouwd op het Media Park in Hilversum.

Als je bij ons aan de slag gaat als Live Support Engineer Cloudregie, word je opgeleid om IT technische en broadcast inhoudelijke problemen op te lossen. Je hebt een brede verantwoordelijkheid. Tijdens producties ben je technisch verantwoordelijk voor de gehele Cloud Production operatie. Je ondersteunt de operationele technici in onze cloudregie en de verbonden studio locaties. Als een uitzending door technische problemen in gevaar dreigt te komen of als onze IT-platformen die de cloudregies ondersteunen niet correct functioneren, ben jij het eerste aanspreekpunt.

Ben jij?
…Een IT-technische en broadcast inhoudelijke probleemoplosser? …Leergierig en wil je op het hoogste niveau verder leren en ontwikkelen? …Iemand met kennis van broadcast en IT, waarbij iedere dag anders is?

Daarnaast

  • Heb je HBO / MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar (werk)ervaring in complexe broadcast omgevingen;
  • Ben je een aanpakker met kennis van video routing, switching en TCP/IP;
  • Staat de opdrachtgever bij jou centraal en ben je communicatief vaardig;
  • Ben je proactief, durf je beslissingen te nemen en ben je in staat prioriteiten te stellen.

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van ongeveer 130 (broadcast) IT-professionals en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op het hoofdkantoor van NEP The Netherlands en je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP
De vraag naar IT-specialisten was nog nooit zo groot. Binnen nu en twee jaar komt Europa 1 miljoen IT-specialisten tekort! NEP is met meer dan 3.000 medewerkers het grootste mediatechnologiebedrijf ter wereld. Nergens wordt meer ontwikkeld op het gebied van TV-producties, studio-automatisering, TV-formats en de verwerking van videocontent. Wij leveren wereldwijd diensten aan onder meer omroepen, producenten, contenteigenaren en het bedrijfsleven. In Nederland zijn wij verantwoordelijk voor meer dan 4.000 producties per jaar en staan we aan de technische basis van veel grote TV formats.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*