NEP zoekt een Junior Financial Sales Support

Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar een Financial Sales Support! Heb jij onlangs je MBO opleiding afgerond en wil jij aan de slag in de media-en entertainmentwereld? Haal jij alles uit de kast om het financiële proces binnen onze sales afdeling op rolletjes te laten verlopen? Ben je daarnaast ook nog eens een echte Excel baas of bazin? Start dan per direct met een baan die je CV zeker een boost gaat geven!

De uitdaging
Als Financial Sales Support ben je een belangrijke spil binnen het sales team, maar ook daarbuiten. Je schakelt met diverse interne afdelingen, de accountmanager en onze opdrachtgevers over de financiële afwikkeling met betrekking tot de aan jou toegewezen projecten. Je draagt verantwoordelijkheid voor belangrijke zaken, maar dankzij jouw commerciële bewustzijn en aanpakkersmentaliteit kunnen we dit zonder twijfel aan je overlaten. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle processen soepel en accuraat verlopen. Hierin ben je proactief, flexibel en heb je gevoel voor nauwkeurigheid en efficiënt handelen.

In je rol als Financial Sales Support ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van het gehele aftersales proces. De nadruk ligt hierbij op het beheren van de financiële rapportages, klantrapportages en het contractbeheer. Daarnaast bied je ondersteuning bij het maken van offertes en ben je verantwoordelijk voor de facturatie. Opdrachtgevers kunnen contact met je opnemen als ze vragen hebben over facturen. Bij het niet nakomen van betalingsverplichtingen ben jij degene die hierover met de klant schakelt.

Ben jij?
…Iemand die niet afwacht, maar ergens zelf op af duikt als je iets nodig hebt? …Op korte termijn en fulltime beschikbaar? …Iemand die stevig in z’n schoenen staat en zich niet snel uit het veld laat slaan?

Daarnaast:

  • Heb jij een afgeronde MBO+ opleiding in een commerciële en/of financiële richting;
  • Ben je eager nieuwe dingen te leren en processen te verbeteren;
  • Kent Excel geen geheimen voor jou, draaitabellen maken kun je als geen ander;
  • Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kun je goed werken met Salesforce

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse? Wacht dan niet langer en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*