NEP zoekt een Projectmanager

Wij groeien snel en dat gaat gepaard met veel nieuwe projecten. Om deze in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een projectmanager. Ben jij (onlangs) WO-afgestudeerd en ben jij een geboren leider met flair en lef? Heb je daarnaast affiniteit met Broadcast en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol
Als projectmanager bij NEP in Hilversum stuur je onze Broadcast en IT-projecten van A tot Z aan. Deze projecten zijn zeer divers van aard. Inhoudelijk kan het hier gaan om kleine projecten zoals het bouwen van een editing suite, maar ook om complexere projecten, zoals het bouwen van een OTT-platform, of de gehele broadcast omgeving voor Ziggo Sport. Qua budget kunnen deze projecten variëren van enkele duizenden euro’s tot meerdere miljoenen en de teams waarmee je werkt kunnen qua grootte variëren van 2 tot 75 personen.

Onze technologie en diensten zijn zeer specifiek, maar jij bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard en bent bereid om er de nodige tijd en energie in te steken om vertrouwd te raken met deze technologieën. Als projectmanager werk je zelfstandig, maar heb je veel contact met zowel interne als externe partijen. Je krijgt te maken met veel technische mensen met verschillende belangen die allemaal iets te vertellen hebben. Dankzij jouw sterke persoonlijkheid en ervaring laat jij je niet uit het veld slaan en weet je een weg te banen door de vele uitdagingen en obstakels. Met jouw kennis ben je in staat om een goed evenwicht te bewaren tussen de verschillende belangen van zowel de opdrachtgever als onze organisatie. Je durft beslissingen te nemen en bent niet bang om knopen door te hakken. Dit kan ook betekenen dat je eens een ‘Nee’ moet verkopen.

Je bekleedt een veelzijdige functie en dat maakt het leuk. Je bent niet alleen het aanspreekpunt, maar je zorgt er ook voor dat de projecten binnen de gestelde doorlooptijd en het beschikbare budget worden gerealiseerd. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en met verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op operationeel, maar ook management- en directieniveau, maar dankzij jouw helicopterview weet je overzicht te behouden: Je weet precies wat de stand van zaken is als er om een update gevraagd wordt.

Ben jij…

…Een open en zelfstandig persoon die beslissingen durft te nemen? …Een projectmanager met lef die de beoogde doelstellingen weet te realiseren? …Altijd op zoek naar verbetering en lever jij de beste service die je je maar kan bedenken?

Bovendien:

  • Beschik je over een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur Business Administration of een studie in de technische richting;
  • Is het geen must dat je werkervaring op het gebied van projectmanagement hebt. Ook als starter zou deze rol goed bij je kunnen passen;
  • Ben je goed met cijfers en weet jij de financiën en administratie met betrekking tot het project te managen;
  • Weet je met jouw persoonlijkheid een team te motiveren en te stimuleren;
  • Blijf je uitstekend functioneren als de werkdruk stijgt;
  • Spreek je naast het Nederlands vloeiend Engels.

Wat kun je verwachten?
Werken bij NEP betekent werken in een dynamisch bedrijf. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team met 12 projectmanagers. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten.

NEP The Netherlands is gevestigd op het Media Park in Hilversum en is de internationale toonaangevende outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. Het NEP Media Solutions team transformeert, dankzij haar geavanceerde IT expertise, de manier waarop video wordt gecreëerd, beheerd en gedistribueerd – wereldwijd. NEP heeft ervaring met registratie, play-out, postproductie, remote- en cloudproductie, studioproductie, host broadcasting, media asset management, multi-screen delivery, end-to-end OTT oplossingen en video display installaties.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij bij ons aan de slag als projectmanager? Reageer dan direct en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*