NEP zoekt een ESPN Broadcast Operator

Als ESPN Broadcast Operator heb je een unieke rol waarbij sport en media-technologie samenkomen. Jij bent de laatste belangrijke schakel in de keten en zorgt ervoor dat alle live wedstrijden en programma’s op het juiste moment op zender te zien zullen zijn.

Tijdens je dienst manage je de uitzending voor zowel de binnen- als buitenlandse kanalen van ESPN. Je begeleid de live wedstrijden zoals die van bijvoorbeeld uit de Eredivisie en KKD, maar ook de beste Amerikaanse sporten, zoals de NBA en MLB.

Deze uitzendingen vinden 24/7 uur plaats vanuit het Media Park in Hilversum. Tijdens een uitzending ben je verantwoordelijk voor audio, video, channel graphics, ondertiteling en vele andere zaken. Je communiceert met interne en externe partijen om tot een juiste uitzending te komen, denk o.a. aan de studio, de regiewagen op locatie en commentatoren.

Wat kun je verwachten?
• Je komt te werken in een super dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde zal zijn;
• Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij;
• 40 urige werkweek;
• 25 vakantiedagen;
• Ruimte voor ontwikkeling & groei;
• Maar ook (Front row) tickets, de lekkerste koffie, wij betalen mee aan jouw sportschool abonnement en je fiets.

Hier herken jij jezelf in:
• Bent 32-40- uur beschikbaar en bereid om op onregelmatige tijden te werken; overdag, avonden, weekenden en nachten;
• Hebt een grote passie voor sport, interesse om te werken in de media en affiniteit met techniek;
• Beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om in stressvolle situaties accuraat te blijven, het overzicht te bewaren en snelle beslissingen te nemen;
• Bent een teamplayer die beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
Ben jij enthousiast na het zien van de video en het lezen van de vacature, solliciteer dan direct!

NEP The Netherlands
Met onze innovatieve oplossingen, mensen en knowhow in Nederland maken wij de grootste live, broadcastevenementen en corporate event producties mogelijk. Wij voorzien in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Dit doen wij o.a. voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Bondgenoten, Lowlands en dagelijkse talkshows zoals Sophie & Jeroen en De Avondshow met Arjen Lubach.

Onze mensen
De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.

Wij zijn een wereldwijde organisatie en in de kern zijn we een mensenbedrijf. Daarom vinden wij het zo belangrijk om te streven naar een nog diversere en inclusievere werkomgeving – één waarin iedereen echt zichzelf kan zijn en behandeld kan worden met waardigheid, fatsoen, eerlijkheid en respect… Het creëren van een meer inclusieve, diverse werkplek is niet alleen het juiste om te doen; het vormt de kern van innovatie en ons bedrijf.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*