Bindinc. zoekt een medewerker KCC

Bindinc verbindt de kijker aan (video)content. Met TVgids.nl, Televizier.nl en Guidinc.nl (5 miljoen unieke bezoekers per maand) groeien we in het leveren van mediaoplossingen voor commerciële adverteerders en non-profitorganisaties. (Lean) innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze printuitgaven zijn wij de op 2 na grootste uitgever van Nederland. We werken met ca. 130 medewerkers vanuit een prachtige, moderne werkplek in Hilversum.

Het Klant Contact Centrum (KCC) van Bindinc. is verantwoordelijk voor de afhandeling van alle klantcontacten (voor zowel Bindinc. als externe opdrachtgevers zoals KRO-NCRV en AVROTROS), voornamelijk via telefoon en e-mail. Deze service verlenen wij in een dynamische omgeving waar klantgerichtheid, openheid, eigen initiatief en resultaat sleutelwoorden zijn. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de tijdige en correcte afhandeling van verschillende klantcontacten. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het telefonisch beantwoorden van klantvragen en daarnaast beantwoord je e-mails van klanten en voer je data entry werkzaamheden uit.

Waar liggen jouw talenten?

Word jij blij van telefonisch klantcontact? Ben je een echte dienstverlener, kun jij makkelijk praten en je verplaatsen in onze ‘oudere’ doelgroep? Dan is dit echt een baan voor jou!

Je bent klantgericht, stressbestendig, assertief en commercieel. Je bent bereid om snel te leren en in teamverband een goed resultaat neer te zetten. Je hebt een flexibele instelling en beschikbaarheid.

Dit wil je graag weten

Als we een wederzijdse klik hebben en je bij ons komt werken, kun je rekenen op:

Een min-maxcontract voor 12-24 uur per week, 8% vakantietoeslag en een decemberuitkering van 6%
Opbouw vakantie-uren
Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling middels trainingen/opleidingen
Veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor initiatief.
Een bruisende omgeving vol creatieve, bevlogen en ook nog eens gezellige collega’s. Bindinc. is een collegiaal en professioneel bedrijf met een sterke focus op klantvriendelijkheid. Je opereert in de wereld van internet, televisie, radio en tijdschriften.

Interesse?

Herken jij jezelf in de omschrijving en denk je dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Laat het ons dan snel weten.

Mail een motivatie en cv naar Diana van Zuijlen, afdeling HR, vacatures@bindinc.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*