NEP in Madurodam

NEP The Netherlands is tegenwoordig niet alleen te vinden op het Media Park in Hilversum, maar ook in Nederlands grootste kleinste publiekstrekker Madurodam.

De miniatuurstad in Den Haag, gebouwd op een schaal van 1 op 25, trekt jaarlijks zo’n 600.000 bezoekers. Het park beslaat een totaaloppervlak van maar liefst 62.630 m². Naast een schaalmodel van museum Beeld en Geluid is al jaren een kopie van een deel van het Media Park te vinden – zoals het er 30 jaar geleden uitzag. Dit deel is nu volledig gerenoveerd. Het kantoor van NEP The Netherlands is hier nu ook in vol ornaat te bewonderen, inclusief banieren, registratiewagens en camera crew. Met de opbrengst van zowel deelnemende partijen als van het entree steunt Madurodam diverse goede doelen gericht op kinderen.

NEP Nederland is de internationale toonaangevende outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. NEP ontwikkelt geautomatiseerde productieworkflows en levert innovatieve (distributie) oplossingen, turn-key technologie op maat, betrokken en gepassioneerde operators, 24/7 service en is expert in live productie, sport en entertainment. Naast studio’s in Hilversum, Utrecht en Amsterdam, biedt NEP Nederland onder andere registratiewagens, ENG- en SNG-diensten, MCR/play-out/eindregie faciliteiten, motion graphics en draadloze verbindingen.

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

bron foto’s: NEP The Netherlands, Hilversum

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*