Nederland in Beweging viert 20 jarig jubileum

Nederland in Beweging is jarig! Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari viert het programma, gepresenteerd door Olga Commandeur en Duco Bauwens, zijn 20-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met feestelijke uitzendingen. Nederland in Beweging is elke werkdag om 09.15 uur te zien bij MAX op NPO 1.

In de week van maandag 17 februari is het groot feest bij Nederland in Beweging. Het programma bestaat dan alweer 20 jaar. Dit laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Gedurende de feestweek stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens, in een feestelijk versierde studio, iedereen om mee te doen met de oefeningen. En wie jarig is trakteert, dus ook de kijker kan thuis het feestje meevieren. Op MAX Vandaag en op sociale media maken kijkers kans op een unieke Nederland in Beweging-bidon.

Olga Commandeur: “Ik kan haast niet geloven dat ons mooie programma alweer twintig jaar op televisie te zien is. De tijd is voorbij gevlogen. Het is een feest om Nederland in Beweging te maken. Ik zou zeggen; op naar de volgende twintig jaar!”

Duco Bauwens: “Sinds 2007 mag ik deel uitmaken van de Nederland in Beweging-familie. Inmiddels alweer dertien jaar dus. Het is elke keer een warm bad waar je in terechtkomt. Wat mij betreft gaan we nog heel lang door!”

Over Nederland in Beweging
In Nederland in Beweging stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens met niet aflatend enthousiasme elke Nederlander om meer te bewegen. Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen. Sinds 2008 is het programma te zien bij MAX. Tussen 2000 en 2008 was Nederland in Beweging te zien bij de AVRO. Inmiddels zijn er meer dan 3100 afleveringen van Nederland in Beweging gemaakt.

Nederland in Beweging: 20-jarig jubileum
Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari
Om 09.15 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: Olga Commandeur en Duco Bauwens

6 Comments

  • Van harte gefeliciteerd met jullie 20-jarig bestaan en heel hartelijk dank voor de uitzending van de oefeningen met muziek erbij, elke dag maar weer, fijn om mee te doen.
   Ik wens jullie nog vele gelukkige, gezonde jaren met allen, die jullie lief zijn.
   Dank jullie wel!
   Met vriendelijke groet,
   Gré Veldhuis-Koops

   • Doe al 19jaar mee iedere morgen!!!!Kreeg toen borstkanker,en kon niet gaan zwemmen.Mijn zus zei:doe dan aan Nederland in beweging mee!!!!Heb al veel mensen gestimuleerd!!!!!o.a Reumagroep!!!!Ga zo door!!!!HEERLIJK!!!!!GEFELICITEERD!!!!Marianne

  • Ik doe al 19 jaar iedere dag mee.Kreeg toen borstkanker.Kon dus niet gaan zwemmen,waar ik echt van baaldenTot mijn zus zei,doe dan aan Nederland in beweging mee.Zo doe ik iedere morgen mee.Zelfs als wij op vakantie zijn,en ze hebben TV.Dus ga zovoort.DANKJEWEL

 1. Van Harte Gefeliciteerd met de 20 jaar bestaan.
  Nu dat we allebei gepensioneerd zijn, doen we elke ochtend mee of later op de dag via TV GIDS.
  Hoe komen we aan de jubileum bidon?
  Groetjes toni & inge

  • We zijn 82 en 88 jaar en slaan het beslist niet over. Jullie brengen het met zoveel plezier, je moet wel meedoen. Onze hartelijk dank . Jaap en Bets Vriend uit Rijswijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*