Najima Khan in Raad van Toezicht Beeld en Geluid

Najima Khan treedt op 25 juni 2020 toe tot de Raad van Toezicht van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. 

Najima Khan is advocaat bij en eigenaar van KHAN advocatenkantoor te Rotterdam. Haar aandachtsgebieden zijn media, zorg, (internationale) handel en bestuursrecht. Na haar studie rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werkte ze als jurist bij Achmea en Rechterlijke macht in Breda en Utrecht. Ze is columnist bij het Advocatenblad en actief lid van meerdere ondernemersverenigingen. Ook is Najima voorzitter van de onafhankelijke commissie bezwaarschriften in de gemeente Haarlemmermeer.

De huidige Raad van Toezicht van Beeld en Geluid telt zeven leden. De minister van OCW benoemt de voorzitter, de overige leden benoemt de Raad zelf. De Raad bestaat uit voorzitter Onno Hoes, Karin de Groot, Julia Noordegraaf, Hedwig Saam, Mieke Pigeaud-Wijdeveld, Bert Huisjes en Arendo Joustra.

‘De Raad van Toezicht is zeer verheugd dat Najima deel gaat uitmaken van ons team. Met haar juridische achtergrond en haar interesse in diversiteit, is zij de aangewezen persoon om onze Raad te complementeren’, aldus Onno Hoes, voorzitter Raad van Toezicht.

3 Comments

  1. @Juul Nee want het geld ook voor Onno Hoes. Dit is van het niveau elkaar functies en baantjes toeschuiven. Gebeurd ook in andere sectoren en daar moeten we vanaf!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*