Mustafa Marghadi op De Perstribune van MAX

Zondag 22 augustus zijn NOS-correspondent Mustafa Marghadi en de synchroonzwemmers Noortje en Bregje de Brouwer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Mustafa Marghadi, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, was de afgelopen vier jaar de NOS-correspondent in Italië, waar hij in de afgelopen periode vooral verslag deed van de corona-uitbraak. Per november krijgt Marghadi een nieuwe functie bij de NOS: hij wordt correspondent Zuidoost-Azië vanuit Jakarta. In het verleden werkte Marghadi onder meer voor Klokhuis en NOS op 3.

Synchroonzwemmers Noortje en Bregje de Brouwer, de sportgasten in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, drongen op de afgelopen Spelen van Tokio door tot de finale. De tweeling werd negende. De succesvolle olympische deelname smaakt naar meer: nu willen de zusjes De Brouwer zichzelf verbeteren op de Spelen van Parijs.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*