MotoMe van online naar TV

Het productiebedrijf Zooka van het populaire online motorprogramma MotoMe maakt als één van de eerste online videoproducenten een succesvolle overstap naar lineaire televisie. Vanaf volgende week is het programma wekelijks te zien op RTL7. 

De eerste TV-uitzending van MotoMe zal volgende week zondag tegelijkertijd met de Motorbeurs in Utrecht plaatsvinden. De TV-programma’s op zondag zullen bijna identiek zijn aan de online programma’s die al vanaf de vrijdag ervoor online staan. Het seizoen voor de 15 nieuwe afleveringen is verdeeld in 2 delen, er komen er 8 online in het voorjaar waarvan dus 5 op TV, terwijl in het najaar 7 afleveringen volgen die alleen online te zien zullen zijn. 

Presentatoren Joost Overzee en Bart Verhoeven reizen al sinds begin januari van de ene kant van wereld naar de andere om de eerste uitzendingen op tijd klaar te hebben. Zo zijn er in Amerika, Maleisië, Slovenië en uiteraard gewoon in Nederland beelden gemaakt die motorrijdend Nederland straks online en op televisie kunnen gaan bekijken. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*