Mediapark verkocht aan Nederlandse vastgoedonderneming Pinnacle

[door Gooi en Eemlander] Het Mediapark in Hilversum is verkocht. Europa Capital eigenaar van Media Park Enteprise (MPE) heeft overeenstemming bereikt met Pinnacle, een Nederlandse vastgoedonderneming.

De gemeente Hilversum is het afgelopen jaar door Europa Capital doorlopend op de hoogte gebracht van ontwikkelingen in het verkoopproces van deze, voor Hilversum belangrijke plek.

“Er is een einde gekomen aan de onzekerheid met betrekking tot de toekomstig eigendom van het Mediapark, daar ben ik blij mee’’, laat wethouder Wimar Jaeger weten in een eerste reactie. “Het is positief dat de ontwikkelde visie op het mediapark een stevige basis heeft gelegd voor optimisme over de toekomstige mogelijkheden van het park. Het heeft een gewenste impuls gegeven aan het verkoopproces. Wij zien uit naar een goede samenwerking met de nieuwe eigenaar om het mediapark om te vormen naar een toekomstbestendig en levendige bedrijfscampus voor de creatieve digitale media industrie”, aldus Jaeger.

Het Mediapark omvat ruim 150 duizend vierkante meter bedrijfsruimte voor mediagerelateerde bedrijvigheid. In 2017 en 2018 is gewerkt aan een visie op de toekomstbestendigheid van het Mediapark.

Pinnacle is overigens het vastgoedbedrijf van Prins Bernard jr.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Mediawethouder Wimar Jaeger: “De gunfactor is afgenomen” - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*