MAX viert 15-jarig jubileum met speciale uitzending Tijd voor MAX

Omroep MAX is al vijftien jaar te zien en horen op radio en televisie. Dat vieren we met een speciale uitzending van Tijd voor MAX, die volledig in het teken staat van dit jubileum. Maandag 12 oktober zit MAX-directeur Jan Slagter met verschillende presentatoren aan tafel bij Martine en Sybrand en wordt, aan de hand van fragmenten, teruggeblikt op de afgelopen jaren. Tijd voor MAX is om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Tijd voor MAX staat maandag 12 oktober stil bij de verjaardag van Omroep MAX. In september 2020 was het precies vijftien jaar geleden dat de eerste MAX-programma’s te zien en horen waren, nadat de omroep in 2002 door Jan Slagter werd opgericht. Hij zit maandag aan tafel bij Martine van Os en Sybrand Niessen. Ook is een select aantal MAX-presentatoren aanwezig om het feestje te vieren. Zij representeren een grotere groep presentatoren van MAX, die de afgelopen 15 jaar belangrijk zijn geweest voor de omroep. In de studio zijn André van DuinHenkjan SmitsHuub StapelJanny van der HeijdenJeanine Janssen en Özcan Akyol. Samen met hun gasten blikken Martine en Sybrand – aan de hand van leuke, mooie en bijzondere fragmenten – terug op het verleden. En uiteraard nemen we ook alvast een voorschot op de toekomst. Winnares van Heel Holland Bakt seizoen 7, Anouk Glaudemans, bakt speciaal voor de gelegenheid een feestelijke taart.

15 jaar MAX-quiz
MAX viert zijn jubileum met de 15 jaar MAX-quiz! Zo kan ook de kijker het feestje meevieren. Op MAX Vandaag en in MAX Magazine staat volgende week een quiz met, hoe kan het ook anders, vijftien vragen over MAX. Kijkers die meedoen maken kans op schitterende prijzen. Vanaf maandag op MAX Vandaag en vanaf dinsdag in MAX Magazine! Houd voor meer informatie de Facebookpaginain de gaten.

Radio
Ook op radio wordt stilgestaan bij het jubileum. In Lunch Lekker met Daniel Dekker worden programma’s geraden, is er aandacht voor MAX Maakt Mogelijk én worden extra veel MAX-prijzen weggegeven. In Goeiedag Haandrikman!op maandag een gesprek met Jan Slagter. En ook de Puzzelparade staat volgende week volledig in het teken van 15 jaar MAX. Luisteraars die het woord bij elkaar puzzelen, maken kans op een mooie prijs.

Tijd voor MAX
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*