MAX Magazine stijgt met oplage door

Vorige week heeft NOM (Nationaal Onderzoek Multimedia) de oplagecijfers van tijdschriften en dagbladen gepubliceerd van Q4 2021 tot en met Q3 2022. Hieruit blijkt dat MAX Magazine haar voorsprong als grootste magazine van Nederland verder weet uit te bouwen door een verdere stijging van haar abonnee-oplage.

TV Gidsen
Ook is MAX Magazine het enige omroepblad dat haar oplage afgelopen jaren heeft weten te laten groeien. De voorsprong tussen MAX 220.240 en nummer 2 Mikro Gids 150.334 bedraagt meer dan 70.000. (Op jaarbasis gaat dat om 3.5 miljoen bladen) De grootste dalers bij de tv-gidsen zijn: Veronica Superguide, TROS Kompas, Mikro Gids en VARA Gids. Ook loopt MAX Magazine door als enige te stijgen uit op Libelle, Plus Magazine en LINDA.

1 Comment

  1. Aan de ene kant heeft MAX het voordeel dat de gids direct aan een zelfstandige omroep te koppelen is en aan de andere kant was MAX heel actief met tijdelijke acties waarbij de gids zowat gratis werd aangeboden. Vreemde eend in de bijt vind ik de Mikro Gids, een lelijk omroepblaadje in mijn ogen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*