Matthijs van Nieuwkerk toch niet naar RTL

Matthijs van Nieuwkerk zal geen programma’s maken voor RTL. Dit is besloten na overleg tussen de presentator en de directie van de zender. Volgens RTL heeft Van Nieuwkerk aangegeven “de voorkeur te geven aan vrijheid”.

5 Comments

 1. De vrijheid om te plassen naast je oto.

  Toevallig keken mijn man en ik wat memorabele afleveringen van dwdd op YouTube. Bijvoorbeeld die waar Van Kooten en de Bie te gast waren. Marc Marie met haarstukjes als tafelheer.

  Het is toch eeuwig zonde dat zo.n mooi programma zo besmeurd is. Toch? Mies Bouwman wilde graag dat Matthijs haar overlijden in het programma bekend maakte.

  • Denk nog steeds aan dat zgn beruchte filmpje waarin Matthijs van Nieuwkerk een zgn woede aanval cq. uitbarsting of iets dergelijks zou hebben.

   Lijkt me eerder op een zeer gedreven Mattthijs die voor oog heeft een goed tv programma te maken.

 2. Kom Ja Slachter, haal dat talent binnen. Al dat gezeur. Hij is een geweldige programma maker, vooral zijn muziekprogramma op zaterdag. De verhalen zijn toch al bekend. Half zachte programmamakers zullen nooit het niveau van Matthijs halen. Wie het te heet wordt in de keuken moet via de achterdeur direct vertrekken. Dacht je nou echt dat hij zijn lesje niet had geleerd?

 3. De geruchtenmachine draait op volle toeren…Vanaf het nieuwe seizoen is hij te zien bij Max. Dat is ook de reden van de breuk met RTL. Bij BNN-VARA zitten niet de slimste leiders, zoveel is wel duidelijk!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*