Mark van den Akker terug op de radio

Mark van den Akker vanaf nu elke zondagmiddag te horen op Radio Benelux.

Van den Akker begon zijn carrière als diskjockey in 1990 bij de lokale zender Radio Mercurius in Leeuwarden. In 1993 solliciteerde hij bij de VARA, waarbij hij op Radio 3 een nachtprogramma ging presenteren. In 1998 maakte Van den Akker de overstap naar Radio 538, waar hij, opnieuw in de nacht, twee jaar lang het legendarische nachtprogramma “Mark in the Dark zou maken. Hij is sinds vandaag terug op de radio voor een comeback en wel op het Hilversumse station Radio Benelux.

Mark wil zondagavond van 22:00 – 24:00 uur gaan uitzenden, maar dat gaat nu even niet vanwege de avondklok. Momenteel is hij daarom in de middag te horen.

Radio Benelux
De radiopiraat Radio Benelux startte in 1977 en had de bekende slogan ’jouw ideale illegale’.  In 1980 breidden de radiopiraten hun werkterrein uit naar de tv. Elke vrijdagavond brak ’RTV Benelux’ na de laatste uitzending op het kanaal van Duitsland 1 in.  In 1985 ging de stekker uit Radio Benelux. De Radio Controle Dienst had de piraat te vaak op de korrel gehad. Radio Benelux is nu een legaal online station.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*