Mark in the Dark even terug op Radio 2

Vannacht was de bekende nacht-dj Mark van der Akker (Mark in the Dark) te horen in het programma RickvVdoet2 op NPO Radio 2.

Van den Akker begon zijn carrière als diskjockey in 1990 bij de lokale zender Radio Mercurius in Leeuwarden. In 1993 solliciteerde hij bij de VARA, waarbij hij op Radio 3 een nachtprogramma ging presenteren. In 1998 maakte Van den Akker de overstap naar Radio 538, waar hij, opnieuw in de nacht, twee jaar lang het legendarische nachtprogramma Mark in the Dark zou maken. Hierna deed hij hetzelfde programma bij Yorin FM. Na zijn vertrek bij Yorin FM werkte Van den Akker enige tijd voor KXradio. Door een burn-out stopte hij met radiomaken in 2009.

Beluister hier de uitzending.

8 Comments

  1. Geweldig… echt Fantastisch dat ik Mark weer eens kan luisteren

    Dankzij hem heb ik toch eens een goeie CD aangeschaft welke hij het mooiste track ever vindt: the September When – Leave to Wonder . Mark bedankt en hoop je weer eens te kunnen beluisteren

    Groet Alfred uit Groningen

  2. Mark van den Akker is op zaterdag 28 december 2019 niet ver van zijn woning in zijn auto van de weg af geraakt, op het fietspad beland, en bij een poging om weer op de weg te komen, tegen een boom gebotst. Hij is met onbekende verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Zijn auto is total loss en is afgevoerd.

  3. Zo vaak naar Mark nog gezocht, nagevraagd. Hij heeft speciale plek in mn ❤. Zelfs toen -inmiddels ex- man Patrick en ik naar België verhuisde, probeerde we contact te houden. Zou graag in contact met hem komen. Grt. Beate

1 Trackback / Pingback

  1. Mark van den Akker gestopt bij Radio Benelux - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*