Mark van den Akker gestopt bij Radio Benelux

Mark van den Akker, bekend als Mark In The Dark, is gestopt bij Radio Benelux.

Beginjaren:

Mark begon zijn carrière als diskjockey in 1990 bij Radio Mercurius in Leeuwarden, waar hij in eerste instantie een jongerenprogramma presenteerde. Hij kreeg later zijn eigen programma, getiteld Oorsmeer. In 1993 solliciteerde hij bij de VARA voor het programma VARA’s Ochtendhumeur. Hoewel hij niet werd gekozen voor dit programma, kreeg hij samen met Hubert Mol de kans om een nachtprogramma te presenteren op Radio 3, wat resulteerde in het programma Mol of Mark. Gedurende zijn tijd bij Radio 3 presenteerde hij ook andere programma’s zoals Pyjama FM en Geen idee.

Overgang naar Radio 538 en Yorin FM:

In 1998 stapte Mark over naar Radio 538, waar hij het programma Mark in the Dark twee jaar lang presenteerde. Na een tijdelijke stop met radio maken in 2000, keerde hij in juni 2004 terug op de landelijke radio, dit keer bij Yorin FM. Hier presenteerde hij opnieuw Mark in the Dark, maar ondanks een trouwe luisteraarsbasis, besloot Yorin FM dat het programma niet bij het station paste en in september 2005 maakte Mark zijn laatste uitzending op Yorin FM.

Periode bij KXradio:

Na zijn tijd bij Yorin FM, werkte Mark kort voor KXradio in 2006, maar keerde in juni 2007 terug om twee programma’s te presenteren: Mark in the Dark en D’ Onderste Boven. Hij maakte zijn laatste uitzending bij KXradio op 16 juni 2009 vanwege persoonlijke redenen.

Radio Benelux Hilversum en Laatste Uitzending:

Mark was vanaf eind januari 2021 te horen op Radio Benelux Hilversum met zijn programma Mark in the Dark. Zijn laatste uitzending op deze zender vond plaats op 9 oktober 2023.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*