Marijke Helwegen ‘wint’ Loden Leeuw 2019 met SecuStrip-reclame

Marijke Helwegen wint met 45 procent van de stemmen de Loden Leeuw 2019 voor meest irritante BN’er in een reclame. De Loden Leeuw voor de irritantste reclame van 2019 ging naar Haribo

Antoinette Hertsenberg gaat langs bij Helwegen. Ze reageert: ‘Ik heb een tremor, dat maak ik ook bekend, en dat vind ik nogal wat. Als je niet handig bent kun je een product niet aanbrengen. Maar bij dit product gaat dat zo gemakkelijk. Ik kan het zelfs aanbrengen, ondanks dat ik tril.’

Helwegen voegt daar nog aan toe: ‘Ik bevind me ook nog eens in een goed rijtje, want mijn lievelingszangers Jan Smit, René Froger en Ali B hebben de prijs voorafgaande jaren gewonnen.’

Bekijk het spotje hieronder:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*