Margriet van der Linden tot en met 2022 verbonden aan KRO-NCRV

De presentatrice heeft het contract met de omroep afgelopen week verlengd.  

Margriet van der Linden: “De afgelopen twee jaar heb ik mooie programma’s mogen maken bij KRO-NCRV. Ik ben trots op al mijn gasten in onze studio van M, maar ook op de deelnemers van de series ‘How to be…’. Ik verheug me zeer op nog meer goede gesprekken, zeker op de vertrouwde plek bij mij aan tafel in M.”

Het nieuwe seizoen van M start op 26 oktober 2020 bij KRO-NCRV op NPO 1.

7 Comments

 1. Onbegrijpelijk dat M (zeker na het huidige seizoen) gewoon door mag. Het is echt een waardeloos programma.

  Dit hoort ziet thuis bij een brede zender als NPO1 in de avond.
  Het ergste zijn steeds die zelfde deugmensjes (bn’rtjes) die het allemaal continu met elkaar en de presentatrice eens zijn.

 2. Margriet gaat met ’n omweg en dan nog wat zijwegen naar de vraag, de ondervraagde zie je 3 X naar adem happen om antwoord te geven, dan gaat M nog even door én nóg dreutel intro-tje, nog iets volstrekt niet relevant en dan eindelijk ,,,,,daar is de vraag !!!! Ergelijk , maar ook heel traag en vervelend. Is het géén vertrouwen hebben in wat de KRO-NCRV in huis heeft of is het ’n vriendendienst dat Margriet zo lang mag blijven. Heel irritant !!

 3. Madam M (tante Sydonia las ik ergens op Twitter) mag weer door met de promotie voor D66 (verkiezingen komen er aan!) en alle andere ‘Gutmenschen”. Mijn ouders (ca. 30 jaar lid van NCRV) gaan hun lidmaatschap opzeggen vanwege het bashen van Trump, Baudet etc. en de doorlopende shit tegen de Blanke inwoners van ons land. (Wit zijn we echte niet!) Alsof wij het allemaal gedaan hebben… Straks vast veel ruimte voor Bij1, Sigrid Kaag, BLM en al die anderen welke ONS land verder willen overleveren aan niet oorspronkelijke landgenoten.
  Met D66 aanhangster als producent en een D66 lover als bestuurder NPO is “M’ niet meer dan een gratis reclame platvorm voor de D66 “democraten” welke hun ondemocratische gedachtengoed willen opleggen.

  Kijkcijfers duikelen pardoes in als “M” aantreed op de beeldbuis.
  En dan toch maar doorgaan met een bak vol ergernissen en vaak dezelfde gasten van eenzelfde politieke voorkeur.
  Niet erg verrassend en wel erg eenzijdig gericht. (Wij weten het allemaal beter en geven andere gedachten geen kans… of breken het p.o. af als het niet in het straatje past.)

  Kortom… om te kotsen en blij dat er een mogelijkheid is om te “zappen”. Weg van deze deugers.

 4. @ J. Mastenbroek.
  Uw reactie van vanacht om 3.59 uur liegt er niet om. Maar ja, het was ook een beetje laat zullen we maar zeggen.
  U bent vast geen programmamaker of geweest.
  Alsof die mensen opstaan en denken;”Nu gaan we even lekker D66 promoten……………”.
  Zo werkt dat dus niet!

  Er valt best nog wel wat aan te merken op M maar uw opmerking : “vaak dezelfde gasten van eenzelfde politieke voorkeur.”
  Dat had ik graag onderbouwd gezien anders is het een “Trumpje” vindt u ook niet?

  PS.Nee, Ik werk niet bij M want mijn “werktijd” bij de PO zit er al 10 jaar op.

 5. J.Mastenbroek heeft helemaal gelijk. De KRO-NCRV heeft over het algemeen trouwe en toch wat meer behoudende leden. Jongeren kijken überhaupt geen tv meer. Dus er wordt kostbare zendtijd verkwanseld aan subjectieve hobby journalistiek van de redactie van M waar de meest ouderep leden van deze gezamenlijke omroep niet mee en van gediend zijn.

 6. Dag Leon,

  Ik begrijp niet wat Veronica met mijn posting van doen heeft.
  Net als jij (vaak) een mening hebt over van alles en nog wat, mag ik beschrijven wat een programmamaker beweegt om een programma te maken. Ik heb bijna 40 jaar op de werkvloer gelopen bij de PO. Iets wat jou waarschijnlijk dwars zit dat het nooit gelukt is ?
  Ik neem de collega’s programmamakers zoals jij schrijft “in bescherming”, tegen mensen zoals jij die soms ongefundeerd maar van alles ventileren. En da’s jammer. Kom eens met iets beters.
  Of je het nu eens bent met Patrick of niet, hij gaat uitgebreid in wat hem beweegt.

 7. @Jan Eens wat betreft M en die redactie. Het is echter onzin dat jongeren helemaal geen tv meer kijken. Ze kijken ook vaak op andere manieren naar content maar soms ook nog gewoon naar dat grote scherm in de huis/slaapkamer.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*