Margriet van der Linden’s M gestopt

“Bedankt voor het kijken, tot de volgende M.” Met die woorden sloot Margriet van der Linden vrijdagavond de allereerste serie van haar NPO 1-talkshow af, maar of het daadwerkelijk nog een volgend seizoen komt is onwaarschijnlijk.

De talkshow heeft niet voldaan aan de opdracht om hoge kijkcijfers te scoren. Frans Klein wilde een programma dat minimaal 20% van de kijkers zou moeten trekken. Dit is M geen enkele week gelukt. In deze laatste week keken gemiddeld 566.000 kijkers (13%).

Van der Linden wist naast het lage aantal kijkers ook weinig impact met haar items en gasten te creëren. Dit laatste lukt DWDD, maar ook Twan Huys met RTL Late Night wel geregeld.

Margriet van der Linden zal niet van het toneel verdwijnen. In november komt zij met een programma over homoseksualiteit.

6 Comments

  1. Wij keken iedere avond na het eten. Een grote schok M te horen zeggen: M stopt! Wij keken elkaar aan en waren zeer verrast en verbaasd we vonden het een mooi programma met prachtige muziek die kansen gaf aan jonge muzikanten maar ook M s onderwerpen en gasten: bedankt Margriet. Tot snel bij je nieuwe programma.

  2. Ik vind het een uitstekend programma!
    Ze interviewde heel goed en luisterde ook heel goed!
    De onderwerpen waren top en up to date!
    Heel jammer en absoluut onbegrijpelijk dat het ophoudt te bestaan!!! Daar ben ik behoorlijk boos over

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*