Margriet van der Linden en Christ Zegers presenteren Moltalk

Vanaf zaterdag 7 januari presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? bij AVROTROS op NPO 3.

Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken Margriet en Chris met oud-kandidaten en andere gasten de afleveringen van Wie is de Mol? en wordt er flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieën. Ook nemen zij de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep en speuren verder naar de Mol.

Chris Zegers moest het in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? (2015) in de laatste afvalronde voor de finale afleggen tegen Marlijn Weerdenburg, Rik van Westelaken en Margriet van der Linden. Een emotioneel afscheid volgde en dat maakt zijn terugkeer als presentator van MolTalk extra bijzonder. “Tranen van geluk. 10 zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol waar ik nog steeds wakker van wordt. Wat een feest, ik duik weer vol in het avontuur van Wie is de Mol? Mijn hartslag gaat omhoog en ik kan niet wachten. M’n Molboekje ligt al klaar…nog maar 4 weken!,” aldus Chris Zegers.

Margriet van der Linden wist als Mol van seizoen vijftien de rol van penningmeester te bemachtigen en daarmee het bedrag in de pot historisch laag te houden. Heeft zij als oud-Mol een voorsprong als het gaat om het ontmaskeren van de Mol?
Margriet: “Toen Chris onlangs voetbal bij me kwam kijken, hebben we nauwelijks iets van de wedstrijd kunnen zien, omdat hij toch nog alle theorieën van ons seizoen wilde doornemen. Wie is de Mol? maakt stapelgek en die gekte gaan wij wéér samen in. Deze keer niet in een hotelkamer, maar vanuit de studio van VondelCS. Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*