Marco Zwanenveld (Viaplay): ‘Niet gek laten maken door kritiek’

Viaplay kreeg via social media veel klachten over de uitzendkwaliteit van de Formule 1 racewedstrijden. 

Marco Zwaneveld, programmadirecteur bij Viaplay, laat aan Motorsport.com weten dat groei in abonnees belangrijker voor hen is, dan de kritiek.“Het belangrijkste aan het hele gebeuren is dat we veel abonnees hebben waardoor iedereen veel vertrouwen kreeg. Dat je zoveel abonnees hebt tegenover een klein percentage op social media, daardoor moet je je niet gek laten maken”, aldus Zwaneveld.

7 Comments

 1. Beeld wordt aangeleverd en daar kan viaplay niet veel aan doen, grootste fout die ze hebben gemaakt is niet Mol en Plooy binnenboord te halen. Grandprix radio van hen is een behoorlijk succes en ik ben zeker niet de enige die het geluid van viaplay vervang door hun stream.

  • Net zoals vroeger bij belangrijke voetbalwedstrijden de beelden van Studio Sport en het commentaar verslag )van Jack v. Gelder) via radio 1.

  • Ik ben zo blij dat ik van Mol en Plooy af ben.. Die gasten missen alles, en maart kijken op 28 schermen maar niet zien wat ik zie op de tv. Verder zijn ze te druk met vertellen hoe veel hekel ze wel niet hebben aan lewis hamilton en hoe gaaf max verstappen is. En dan woorden als vertiefd gebruiken om de populaire oude man uit te hangen. Vreselijk.

   Blij met Viaplay!

   • “[Mol en Plooy] missen alles, en maart kijken op 28 schermen maar niet zien wat ik zie op de tv.”

    Als jij op tv ziet wat je ziet, waarom wil je dat ook nog door Mol en Plooy bevestigd hebben? Wat voegt dat toe? Je ogen liegen toch niet, neem ik aan?

    • Een verslaggever doet verslag van wat er te zien is.

     Maar Mol roept bv: hee waar is rijder A terwijl wij al gezien hebben dat de rijder in de pits staat. Of hij vraagt zich af wat voor banden een rijder heeft terwijl dat gewoon in beeld was. Om vervolgens 1 seconde eerder te kunnen melden wie het snelst is in sector 1 terwijl wij dat daarna op tv zien…

     Dan ben je een prutser.

  • Ze krijgen 4k aangeleverd en sommige beelden hd cockpit bv.
   Het beeld was nog geen eens hd.
   Mensen zagen het verschil pas toen NOS ook de race ging uitzenden daar scheen de zon bij viaplay was het bewolkt 🙈.
   Daar komt het amateuristische commentaar bij.
   Ik zit op F1tv pro nu en Engels commentaar wat een passie😇

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*