Formule 1 Grand Prix van Zandvoort gratis te zien op NLZIET 

Voor de F1-race in Zandvoort hoef je geen duur abonnement af te sluiten. Je kunt komend weekend gratis online de GP van Nederland kijken – en op televisie – via de NOS en NLZIET

Je kunt al een ruime samenvatting van elke race bekijken bij de NOS, maar de GP van Nederland is dus in zijn geheel gratis te zien. Ook in 2023 en 2024 zul je de Nederlandse race live gratis kunnen bekijken. 

Met NLZIET kun je de GP Nederland livestream kijken van NPO 1. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon. 

Probeer 14 dagen gratis en kijk direct de Formule 1 live. Het voordeel is: NLZIET is beschikbaar in heel de EU.

Nieuwe abonnees kunnen NLZIET 14 dagen gratis uitproberen via deze link

Over NLZIET 
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL 
Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide Nederlandse tv-aanbod bekijken, waaronder 38 live zenders van de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network, aangevuld met regionale omroepen, INPLUS, Pebble TV en de Vlaamse publieke zenders. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en diverse smart tv’s zijn meer dan 200.000 programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live en on-demand terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*