Viaplay trending topic op Twitter door klachtenregen

Max Verstappen heeft gisteren de pole position veroverd tijdens de kwalificatie voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Ondertussen was #viaplay op Twitter trending topic, door de vele klachten op de uitzendkwaliteit:

54 Comments

 1. Heb nog niet eerder geklaagt maar wat een puinhoop bij viaplay trillend en slecht beeld valt steeds weg en moet steeds smartvieuw opnieuw laden dus puinhoop heb jaarabonnement van hun maar volgend jaar maar stoppen want dit is kl.te.

 2. Word zo langzamerhand doodziek van deze waardeloze streaming inclusief het irritante commentaar, hoop dat er snel een beter alternatief komt

 3. Gelukkig heb ik F1 TV geen problemen wel toen ik dat k..’t Viaplay had ben daar vanaf wat een kut zender en ook de commentatoren zijn shit. De beste was nog steeds Ziggo dat was super.

  • VIAPLAY is ook een waardeloze aanbieder die het op alle vlakken laat liggen. Maar Ziggo was zeker wel goed als klant van ziggo geheel gratis? M3nsen van andere zenders konden de rekening voor de tv-rechten betalen.

 4. Ook F1Pro was met de Quali van waardeloze kwaliteit. Vandaag naar NPO1 gekeken. Fijn beeld maar waardeloos teletubbie commentaar

 5. Zo jammer dit viaplee.
  Beeld gewoon niet goed , commentaar blijft een drama.
  En nog trots ook .
  Viaplee zegt dat ze ongeveer in de miljoenen kijkers zitten , ik kan me hier niks bij voorstellen.. durf bijna te zeggen dat dit gelogen is

  • Als er rechts in beeld komt testaan dat een coureur wat gaat zeggen/vragen praat men gewoon door bij F1 maar ook bij de NPO.Bij Viaplay weet ik het niet.Maar zeuren helpt niet zo tezien dus neem jullie verlies en stap over naar F1 pro stream is bij mij OKE

 6. Jammer dat Viaplay bagger is. F1pro is ook niet wat het moet zijn. Max zorgt ervoor dat we eensgezind weer voor oranje zijn. Maar geldmacht is weer de storende factor. Opdoeken die streamingdiensten. F1 gewoon op TV!!!

 7. Ik heb al vanaf het begin viaplay. Ik heb nog nooit, echt nooit problemen gehad met viaplay. Ben er uitermate tevreden over. Sta dan ook telkens weer te kijken van de reacties. Om heb viaplay overigens niet via Ziggo, kpn of andere provider bestelt. Gewoon rechtstreeks bij viaplay. Ik open de app op tv en ga kijken, zonder problemen

  • Ik had in het verleden ook veel last van storingen met stilstaand beeld en slechte kwaliteit totdat ik mijn Android TV aansloot op een vaste internetkabel i.p.v. WIFI. Nu twee race weekenden compleet gekeken is die mij een keer vast gelopen (Zwart beeld) maar dat kan altijd wel een keer gebeuren met techniek. Oftewel een goede internetverbinding is wel belangrijk voordat men Viapay de schuld geeft.
   Ik lees ook dat veel mensen problemen hadden in Q3 met stilstaand beeld (ik had nergens last van) maar dat kan ook aan de internetprovider liggen i.p.v. Viaplay.
   En dan de commentatoren van Viaplay. De commentatoren vind ik persoonlijk wel beter worden vergeleken met de eerste races maar het is nog niet top. Zeker tijdens de race zie ik soms al wat gebeuren en dan duurt het een tijdje voordat de commentatoren het door hebben. Maar dat was bij Ziggo niet anders.

  • Gisteren voor het eerst c.a. 5 minuten slechte kwaliteit beeld gehad verder nooit problemen heb viaplay bij mijn xs4all abonnement (kpn)

  • Via KPN hebben wij Viaplay en nooit problemen. Nu gebruik ik een Nvidia Shield Γ©n de Viaplay app, op een bekabeld netwerk. Tijdens de vakantie in Oostenrijk op de iPad Pro gen2 in een Gasthof op de wifi de Belgische GP zonder haperingen gekeken met de Viaplay app. Alleen GrandprixRadio haperde meerdere keren. Thuis nooit problemen en luister altijd op mijn telefoon naar GrandprixRadio. Commentaar Viaplay is gewoonweg onprettig.
   Gisteren de DutchGP op NPO1 via de KPNbox gekeken. Ook dat commentaar is niks en dus GrandprixRadio aangezet.
   Maar goed: ik heb totaal geen haperingen met Viaplay kijken.

  • Bij mij was het ook vrijwel probleemloos tot nu toe, tot Q3 Zandvoort. Op het moment supreme liep de stream vast, en terwijl ik zat te wachten tot ik weer beeld kreeg kreeg ik een pushbericht van nu.nl dat Max op pole stond. Weg spanning.

   En ook tijdens de race een paar keer haperingen, maar dat was beperkt.

   Jammer dat F1TV slechts 1 stream tegelijk toestaat, want ik deel het abonnement.

 8. Had in augustus mijn abo opgezegd bij Viaplay.
  Gaat daar schijnbaar zo goed dat ze niet eens de moeite te nemen om hun vertrekkende klanten te overtuigen te blijven of ze weten al dat het een kansloze missie is.
  Ben overgestapt naar F1TV en heb sindsdien geen klachten meer met de stream.

 9. F1 pro werkt geweldig, geluid uit, grand-prix radio op de app en gekoppeld aan de soundbar via Bluetooth ff geluid synchroniseren met tv en daar kan je de gehele race van genieten, viaplay was ik na 1 maand al klaar mee F1 pro ook veel goedkoper

 10. In het begin , zeker problemen gehad. Nu echter nooit.
  Maar het domme gelul . Daar krijg ik echt genoeg van. Die 2 trutten , dat is echt top. Nee we gaan voor meer professionaliteit. Nou dat zien we en horen we
  Pffff. Kan niet wachten tot het jaar voorbij is.

 11. 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

 12. Mensen, mensen, mensen rustig aan.
  Viaplee is kloten op z’n zachts gezegd. Echt helemaal kloten, in de zomerstop ben ik overgegaan naar F1TV Pro. Spa was heerlijk en zeker met GPradio. De FOM had daadwerkelijk problemen dit weekend. Maar via F1TV heb ik geen stotterend beeld of weggevallen beeld gehad.

  Nu even voor de mensen die willen overstappen. Als je geen creditcard hebt, pak het abbo voor F1TV door de playstore (google) appstore (iOS). Bij Google is het even duur als gewoon op de website van f1tv pro. En als je alleen F1 kijkt op viaplee dan is f1tv op jaarbasis al snel een €60 goedkoper minst je voor een jaar het abbonement neemt.

 13. Voor de zomerstop viaplay opgezegd en overgestapt naar F1TV Pro, wel een chromecast moeten aanschaffen. Veel eerder moeten doen, geen haperingen, 4K kwaliteit. Alleen jammer dat het Nederlandse commentaar de koekenbakkers van ViaPlay nog zijn. Ik adviseer hier iedereen viaplay lekker op te zeggen en over te stappen. Je kan zelfs de races uit de geschiedenis bekijken.

 14. Wat een stel kneuzen die zich commentatoren noemen. Ze kunnen beter het knikkerspel van commentaar voorzien. Wat een erfenis en dan de vastlopers van viaplay. Ergerlijk

 15. Waarom kijken jullie niet gewoon Viaplay via het kanaal van je provider? Kanaal 225 bij KPN zonder problemen. Gewoon lekker op je TV kijken ipv op zo’n 15 inch laptop schermpje of nog erger op je telefoon. Nee, we moeten massaal gaan streamen terwijl we glasvezel en kabel hebben om TV te kijken. Zo’n kabelboer als Ziggo die gewoon het internet afknijpt omdat ze niets verdienen aan die streams en balen dat ze formule 1 kwijt zijn. Die vinden het prachtig al dat gezeik hier. Pas wanneer via een abonnement bij hen Viaplay kijkt dient het voor hun ook goed te zijn, want dan zijn zij verantwoordelijk voor doorgifte kwaliteit.

 16. De 3e kwalificatie was extra spannend doordat het beeld vlak voor het einde van deze kwalificatie wegviel. Gelukkig kon ik snel genoeg overschakelen naar F1 TV.
  Helaas weet Viaplay nog steeds niet de kwaliteit te leveren die je voor de prijs die je moet betalen kan verwachten.

 17. Viaplay opgezegd. Kwaliteit niet op orde maar wel prijzen verhogen. Èn er is een prima alternatief.
  Viaplay is typisch zo’n club waar de winst en de aandeelhouders voor gaan en waar de betalende klanten alleen maar melkkoeien zijn.
  #PakDeMacht

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*