Marcel & Gijs vanaf 5 juni op SBS6


Journalist, schrijver en mediapersoonlijkheid Marcel van Roosmalen en schrijver, presentator en programmamaker Gijs Groenteman zijn vanaf maandag 5 juni vier weken lang te zien met hun eigen actuele talkshow op SBS6. Deze pop-up show genaamd Marcel & Gijs wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Zowel de zender als de mannen zelf verheugen zich op deze bijzondere samenwerking. Programmadirecteur Marco Louwerens: “Zeker”. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: “Absoluut”. De talkshow is iedere werkdag te zien om 21:30 uur.

17 Comments

 1. Een complete aanfluiting van SBS6 en meneer de Mol om deze 2 linkse betweters die neerkijken op SBS6 kijkers en BBB/PVV stemmers op een rechtse volkszender als SBS6 een programma te laten uitzenden! Er was toch kritiek dat Trump een podium kreeg bij zijn aartsvijand CNN? En wat is dit dan?

  Als dit een wanhoopspoging van SBS6 is om tijdens de vakantieperiode van Vandaag Inside de kijkcijfers op pijl te houden is dat gedoemd om te mislukken! Deze 2 heren horen bij BNNVARA of de VPRO thuis. Ik denk dat John de Mol eens betere adviseurs kan aanstellen die hem kunnen adviseren welke programma’s SBS6 hoort uit te zenden en welke presentatoren/politici daarbij horen.

 2. Groenteman is een lege huls en Van Roosmalen probeert grappig te zijn en is het altijd net niet. Als SBS6 tevreden is met een paar honderdduizend kijkers dan is het een succes maar SBS6 kan beter het haardvuur van de kerstuitzending van 2021 uitzenden. Dat trekt net zoveel kijkers en is stukken goedkoper.

 3. Het probleem van SBS6 is dat John de Mol SBS6 in een mislukte versie van RTL4 wil veranderen. En dat terwijl het best scorende SBS6 programma Vandaag Inside voornamelijk PVV & BBB stemmende kijkers trekt. Dan is deze twee linkse grachtengordel heren een programma geven een complete miskleun. Ook van programmadirecteur Marco Louwerens.

  Ik ga niet kijken en ik hoop vurig dat het een kijkcijfer flop wordt en dat het snel van de programmering gehaald wordt.

  • @Hendirk Brands Het zit je wel hoog hè? Drie keer reageren op hetzelfde topic.

   ………………………………….
   Ik denk dat John de Mol eens betere adviseurs kan aanstellen die hem kunnen adviseren welke programma’s SBS6 hoort uit te zenden en welke presentatoren/politici daarbij horen.
   ………………………………….

   Je zet De Mol weg als een simpele man met weinig verstand van mediazaken.
   Ik moet ontzettend lachen om je maar ergens heb ik ook wel medelijden met je.

   • @Gepe; wat lachwekkend is dat je mijn naam niet eens op de juiste manier vermeld. Het is Hendrik en niet Hendirk. John de Mol dure adviseurs aanstellen die een vorstelijke salarissen opstrijken en waar meneer de Mol geen zak mee opschiet? Allemaal niksnutten die veel geld kosten niets toevoegen.

    Ik kan meneer de Mol wel adviseren over in wat voor soort zender hij SBS6 moet veranderen; een rechtse sensatiezender! Met roddel, sensatie en schandaalprogramma’s. En net zo RECHTS als Fox News waarbij Geert Wilders de rol van Donald Trump vervuld. Elke week op een vast tijdstip een groot interview met Wilders waarbij hij anderhalf uur zijn tegenstanders(vooral Sigrid Kaag)te grazen mag nemen. Ondersteund door een presentator die zijn adoratie voor Wilders niet onder stoelen en banken steekt. Man wat zou ik dat FANTASTISCH vinden! Dat zou pas echte RECHTSE televisie zijn! En als ik net als meneer de Mol de baas van deze zender zou zijn en een medewerker die het in zijn hoofd zou halen om met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman op de proppen te komen wordt op staande voet ONTSLAGEN!

    Meneer de Mol mag contact met mij opnemen, ik heb wel wat ideeën voor SBS6. Maar eerst heb ik een ander idee voor meneer de Mol. Laat hij eerst maar eens contact met Rupert Murdoch opnemen. Eigenaar van Fox News, The New York Post en The Sun. Die heeft wel wat ideeën voor meneer de Mol om van SBS6 een ontzettend rechtse pro Wilders zender te maken. En ook de medewerker die het in zijn hooft haalt om constant om Mark Rutte en Klaas Dijkstra voor Vandaag Inside uit te nodigen wordt door mij op staande voet ontslagen en daarna door de bewaking onmiddellijk het pand uitgezet.

    • Kwoot: @Gepe; wat lachwekkend is dat je mijn naam niet eens op de juiste manier vermeld.

     Helemaal niet, deze reactie van jou is bizar omdat t bericht van jou waarop gereageerd is door Gepe door jou is geplaatst onder de naam Hendirk. Druiloor.

     Nog even leuk om te vermelden, weet je hoeveel Amerikanen r gemiddeld naar Fox News kijken? Twee miljoen, nog minder dan Nederlanders in dit kikkerlandje naar t 8-uurjournaal. LOL!

     • @Dirk Vos: dus omdat een ander mijn naam verkeerd spelt moet Gepe dat dan ook maar doen? Wat is dat voor stomme redenering? Lezen is voor Gepe kennelijk moeilijk genoeg.

      Ik denk dat je zelf een grote druiloor bent want wat jij over het aantal Amerikanen dat naar Fox News kijkt vermeldt klopt totaal niet. Alle Joe Biden/Democraten stemmende Amerikanen kijken naar CNN waar altijd Trump, de republikeinse partij en republikeinse politici zwart gemaakt worden.

      Alle Amerikanen die in 2020 op Trump gestemd hebben(en dat in 2024 weer gaan doen), republikeinse partij en politici stemmen kijken naar Fox News. Het is algemeen bekend dat dit meer dan 60 miljoen Amerikanen zijn

      Het NOS journaal in Nederland trekt inderdaad steeds minder kijkers omdat rechts Nederland kotsmisselijk wordt van woke, genderneutraliteit, hysterische klimaatverhalen en altijd negatief over Trump, de republikeinse partij en politici

      Als de NOS eens lef heeft gaan zij eens wat vaker over Hunter Biden schrijven, de zoon van Joe Biden die in Oekraïne een baantje aan zijn pappie te danken heeft, in diverse corruptieschandalen verwikkeld is(wat door de linkse media in de VS verzwegen wordt, dit terwijl alles van Trump dagenlang op tv is), een buitenechtelijk kind bij een paaldanseres heeft die door Joe Biden niet als kleinkind erkend wordt.

      Maar ja, Hunter Biden is de zoon van een democratische presidentskandidaat waar de NOS fan van is dus daar beginnen zij niet over.

 4. Het probleem van John de Mol is dat hij SBS6 in een mislukte versie van RTL4 wil veranderen. En dat het best scorende SBS6 programma Vandaag Inside voornamelijk door PVV en BBB stemmende kijkers bekeken wordt zegt al genoeg.

  Dat dit programma dan door deze 2 elitaire linkse figuren vervangen wordt is een totale miskleun. Ook van programmadirecteur Marco Louwerens. Ik hoop dat het een kijkcijfer flop wordt en dat het snel van de buis gehaald wordt

  • Die kans zit er dik in want de kijker van SBS zit niet te wachten op die linksige zwaarmoedige prietpraat waar je normaal gesproken op dat tijdstip een programma hebt die hier een broertje dood aan heeft met de mannen van VI.

  • Maar zo werkt t niet Hendirk. Dr gaan natuurlijk allemaal mensen kijken die Mars en Gijsje wel heel leuk vinden, maar bijvoorbeeld normaal nooit naar SBS6 kijken. Wellicht is dat wel thze mastzerplan.

   En dr gaan ook (veel) mensen kijken om zich te ergeren, kunnen ze fijn iedere avond in de zomer boos worden, wat n leven heb je dan.

   Laat die tv is helemaal uit vanaf 5 juni en alle zomermaanden en ga ’s avonds is wat echt leuks doen. Ga t Veronica-schip nabouwen met lucifers, of n puzzel leggen van de Nachtwacht, appeltaarten bakken …

  • @ René, Als je al een reden had om niet te kijken, waarom heb je er dan nog 1 nodig om niet te kijken?

 5. Eindelijk een reden om naar SBS6 te kijken, dat heb ik jaren niet gedaan omdat het niet interessant was. Normaal is het niveau van die zender maximaal VMBO (met of zonder diploma). En dat geeft helemaal niet, voor die mensen moet hun té dure tv ook aan kunnen.

  Hulde voor ome John dat hij nog steeds dit tv zendertje blijft gebruiken om nieuwe tv formats te testen.

 6. Gijs en Marcel bedrijven uitstekende satire met zijn tweeën. Wat mij betreft zijn ze dan ook niet zuur, zwaar of slaapverwekkend.

 7. @Jeffrey; welke satire? Ik heb dat Media Inside eens een paar keer kort gezien. Wat een slaapverwekkend programma is dat. Waarbij het lijkt of de heren elk moment in slaap kunnen vallen. Marcel van Roosmalen is alleen leuk als hij alles wat er bij Vitesse gebeurd loopt af te branden. En een keer dat hij Jan Joost van Gangelen helemaal afgebrand heeft.

  Maar meneer van Roosmalen moet niet in een NRC Handelsblad BBB stemmers net als Hillary Clinton bij Trump stemmers deed deplorables noemen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*