Marc Adriani maakt crimepodcast ’Appie’

Marc Adriani heeft opnieuw een podcast gemaakt voor het AD. De podcast heet Appie en gaat over de bloedigste supermarktoverval uit de Nederlandse geschiedenis op een Albert Heijn in 1990. Daarbij kwamen 2 vakkenvullers om het leven, een derde medewerker raakte gewond. 

Eerder maakte Adriani de succesvolle podcast ‘Hitlers Geheime Tunnel’, ook voor het AD. Na zijn vertrek als directielid van Talpa Network lijkt hij de smaak als podcastmaker te pakken te hebben. 

In de nieuwe podcast onthult, hij dat de dader, Appie A, mogelijk binnenkort vrijkomt terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzit. Naar verwachting krijgt hij gratie. 

Marc Adriani: “Voor het eerst in al die tijd willen nabestaanden hun verhaal kwijt Ze willen voorkomen dat Appie vrijkomt. Verder spreek ik voor- en tegenstanders van gratie en schetsen betrokkenen een beeld van de bewuste dag van de overval en het koelbloedige handelen van de dader. Veel mensen noemen de Albert Heijn ook wel de ‘Appie’, maar ik weet niet of ze dat na het horen van deze podcastserie nog steeds zullen doen.”

Naast het maken van podcasts is Adriani actief als interimmanager. Onlangs ging hij aan de slag als interimmanager via 3Rivers. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*