RTL trekt stekker uit VTBL


Al na 6 uitzendingen stopt RTL met de voetbaltalkshow VTBL.

“Wegens tegenvallende resultaten is besloten te stoppen met de voetbaltalkshow VTBL”, laat een woordvoerder van RTL weten. 

Naar de eerste aflevering van de teruggekeerde voetbaltalkshow VTBL op RTL 7 keken 126.000 mensen.

6 Comments

  • Daar heeft het helemaal niets mee te maken. Het is gewoon een slecht programma met een niet al te beste presentator. Te veel weinig aansprekende analisten. En misschien van alle voetbaltalkshows die er al zijn er net een te veel.

   VTBL is ook niet in het leven geroepen om de kijker iets te bieden want, anders ga je niet recht tegenover Veronica Offside zitten. Puur en alleen om de concurrentie dwars te zitten. En ze hebben gefaald want de kijker moet Simon Zijlemans en consorten niet. Je kunt een verslaggever een blauw pak aantrekken maar, daarmee is het niet meteen een talkshowhost.

   Als ze heb RTL nou een beetje lef hadden gehad dan hadden ze een ander soort sport programma gemaakt. Een soort Holland Sport of naast Frank Evenblij ook Eric Dijkstra naar RTL gehaald zodat ze daar wekelijks het hele tv seizoen hun programma Bureau Sport hadden kunnen maken. Een programma dat door BNNVARA al jaren al opvullertje gebruikt word.

   Dat dan programmeren om bijvoorbeeld elke maandag en vrijdag 19.00u/19.30u i.p.v. 20.30u Als het ene goed programma is kijken de mensen wel hoor. Wie heeft ooit bedacht dat de kijker elke dag van de week het zelfde programma wil in de vooravond? En dan in het geval van RTL7 ook nog eens herhalingen van de herhalingen van de herhalingen. Het is puur gemakzucht en op geld gebaseerd. Als er maar wat staat. Wat kan ons de kijker schelen? Terwijl het hoort juist allemaal om de kijker te draaien en niets anders. Dat lijken ze bij RTL, Talpa en de NPO helemaal te zijn vergeten.

 1. Er zijn ook te veel zenders met dezelfde meuk voor een klein land als NL.
  Gewoon 4 zenders in het totaal… Nieuws/politiek/talkshows…. Series/films… Amusement/docu…. En kids. Overige nedelandse zenders schrappen 😉

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*