Domien Verschuuren presenteert Worldwide Club 20

Domien Verschuuren gaat vanaf september elke zaterdag de Worldwide Club 20 op Qmusic presenteren. In die hitlijst komen de grootste internationale clubhits voorbij.

De lijst is een initiatief van de stichting Nederlandse Top 40.

6 Comments

  1. Domien Verschuuren gaat op zaterdag Worldwide Club 20 presenteren, omdat Armin van Buuren overstapt naar Radio 538. Dat is het feitelijke nieuws.

    • De Top 40 een begrafenis? Dan komt dan echt niet alleen door Domien, maar ook door de fantasieloze lijst en kennelijk mediocre smaak van een of andere wekelijks onderzochte gemene deler. Ik mis in ieder geval in die hele lijst al de twee leukste zomerhitjes van 2022 en die vaak gedraaid worden, in ieder geval op Radio 2 en ook Radio Veronica: West End Jet van Young Gun Silverfox en Libre van t getalenteerde Belgische zuchtzangeresje Angèle …

      Maar helemaal onbegrijpelijk is dat van de week na jaren van de radar te zijn geweest Caro Emerald haar comeback maakte en wel op Radio 2. Haar nieuwe naam is The Jordan (geboren in de Jordaan, niet de rivier, maar de buurt in Amsterdam) en de paar nummers die nu op YouTube staan geven weer aan dat Caroline de Leeuw de mooiste zangstem heeft die Nederland ooit heeft gekend. Als Caro Emerald was ze al een beroemdheid als uitvindster (haar producers) van de elektro-swing en was en is ze een grote ster in Engeland waar ze op Glastonbury stond en diverse keren de O2 Arena uitverkocht.

      Caro is terug als The Jordan met eigen werk en het is mooier dan mooi en de media en radiostations hebben gereageerd met een oorverdovende stilte. Weltrusten Hilversum, weltrusten Nederland.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*