‘Man man man, de podcast’ gaat het theater in

Eerste Nederlandse podcast met eigen landelijke theatertour

De podcast ‘Man man man, de podcast’ gaat het theater in! In februari en maart 2020 zullen makers Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren negen verschillende steden met een speciale theatershow bezoeken. Tijdens deze unieke voorstelling zullen de mannen hun zoektocht naar mannelijkheid vervolgen en zich opnieuw volledig bloot geven. Intiemer dan ooit! Deze show zal niet worden opgenomen, dus bijwonen is meemaken. ‘Man man man, de podcast in het theater’ is de eerste landelijke theatertour van een Nederlandse podcast.

Het podium is voor het trio geen onbekend terrein. Eerder namen ze er twee ‘live afleveringen’ op, beide in Utrecht. De tour langs diverse steden is een reactie op de behoefte van luisteraars om de podcast van dichtbij mee te maken. In juni verkocht ‘Man man man, de podcast’ binnen vijftien minuten de Hertz-zaal van Tivoli Vredenburg Utrecht uit.

In korte tijd zijn Bas, Chris en Domien door Nederland in het hart gesloten. Hun goudeerlijke, maar herkenbare verhalen worden maandelijks ruim 250.000 keer beluisterd. In augustus tikte de podcast de magische grens van 1 miljoen downloads aan.

‘Man man man, de podcast in het theater’, trapt 13 oktober voorzichtig af met een try-out in Rotterdam. Volgend jaar wordt onder andere Deventer, Groningen en Amsterdam bezocht. Kaarten zijn vanaf donderdag 5 september om 0:00 te koop via manmanmandepodcast.nl. 

Data en locaties
13 oktober Theater Walhalla, Rotterdam (try-out)
1 februari Burgerweeshuis, Deventer
2 februari Theater Dakota, Den Haag
8 februari Theaters Tilburg, Tilburg
9 februari Schouwburg Groningen, Groningen
15 februari Pand P, Eindhoven
16 februari Hedon, Zwolle
22 februari Lux, Nijmegen
25 februari Theater Ins Blau, Leiden
8 maart Podium Mozaiek, Amsterdam

Over ‘Man man man, de podcast’
Op 1 augustus 2018 lanceerden radiomakers Bas Louissen (Qmusic), Chris Bergström (Radio 538) en Domien Verschuuren (Qmusic) hun podcast ‘Man man man, de podcast’. Iedere twee weken gaan ze op zoek naar hoe mannelijk ze eigenlijk zijn, steevast aan de hand van een thema. Zo zijn afgelopen jaar onder andere ‘geld’, ‘afscheid’, ‘samenwonen’, ‘feestjes’ en ‘drugs’ behandeld. Altijd eerlijk en zonder blad voor de mond! Regelmatig staat de podcast op nummer 1 in de hitlijst van best beluisterde podcasts op Spotify, of in de top 20 van de Apple Podcasts Chart. In augustus tikte de podcast de magische grens van 1 miljoen downloads aan. Met het thema ‘uiterlijke verzorging’ gaat het nieuwe seizoen donderdag 5 september 2019 om middernacht van start.

‘Man man man, de podcast in het theater’ wordt geboekt door Radar Agency, in samenwerking met podcastnetwerk Dag en Nacht Media. 

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Podcast tips van Patrick Kicken (video) - Spreekbuis.nl
  2. Podpraat #131 - houvast zonder grip - Podpraat
  3. Podpraat #131 - houvast zonder grip - Marco Raaphorst

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*